Vița de Vie Sărbătorește 20 de Ani la Arenele Romane

15 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Vița de Vie Sărbătorește 20 de Ani la Arenele Romane

Pe 20 februarie, Vița de Vie va susține un concert incendiar la Arenele Romane, ce marchează 20 de ani de activitate muzicală. "Matematic, 20 de ani de Vița de Vie înseamnă jumătate din viața mea. Sunt 20 de ani trăiți la intensitate maximă și scurși parcă într-o clipă.

Cu multele bune și inevitabilele rele, uitandu-mă înapoi, n-aș schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune și ne-am bucurat de fiecare secundă. Fiecare obstacol ne-a facut mai îndârjiți și mai puternici.

În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reușit mereu să mergem mai departe, strângând rândurile și inventându-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la "vârsta" noastră de trupă.

Faptul că încă suntem pe scenă dupa 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeași bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut niste prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie și au crezut în noi necondiționat, amortizându-ne căderile și împingându-ne mereu înainte.

Sunt fanii noștri, cărora le datorăm "vârsta" la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună și am avut grijă unii de ceilalți. Pentru ei, am încercat să ținem mereu stacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi" a spus Adrian Despot, solistul vocal al grupului.

Pentru a marca aniversarea, Vița de Vie va avea în program atât piese de pe primul album, dar și demo-urile din 1996 care l-au precedat, cât și piese noi, în primă audiție, de pe viitorul album, preconizat să apară în toamna acestui an. Până pe 31 ianuarie, biletele, disponibile pe www.AmBilet.ro, au un preț promoțional, 50 de lei, după care vor ajunge la 65 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră