Unde mergem ? Concerte din weekend

18 Iul 2019 | scris de Alex Revenco
Unde mergem ? Concerte din weekend

Vineri, 19 iulie

De la ora 20:30, concert Jazzappella la Teatrul de vară ”Foișor” din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Timp  de peste o oră de muzică exclusiv a cappella, compoziții proprii, standarde de jazz, precum și hituri pop-rock într-un aranjament original jazz-acappella. Iubitorii grupului, dar și publicul larg se poate reîntîlni cu Jazzappella, într-un concert care se înscrie în stagiunea culturală a Sectorului 3. Intrarea este liberă.

Robin and the Backstabbers, de la ora 20:30, la Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7. Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat. Andrei Robin Proca (voce, chitară) Florentin Vasile (chitară, voce) Oigăn (bass) Andrei Fântână (clape, saxofon) Radu Moldovan (percuție) Vladimir Proca (tobe). Discografie: Bacovia Overdrive vol. I: Stalingrad – CD, 2012 Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk – CD, 2015. Concertul este sold out.

Festivalul “Jazz Manouche Bucharest”, pe terasa TNB. Pe 19 și 20 iulie, de la ora 20.30, pe acoperișul Teatrului Național se desfășoară prima ediție a festivalului  “Jazz Manouche Bucharest”,powered by Emy Drăgoi. Conceptul festivalului este adus  din Franța - țară în care Emy Dragoï și-a desăvârșit studiile muzicale, primind titlul de “Acordeonistul Anului “, țara unde i-a descoperit pe iluștri promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt și Stephane Grapelli, dar și un gen muzical care îl inspiră în propriile apariții interpretative și creații componistice. Acorduri muzicale inedite vor fi înfățișate publicului într-o formulă vocal-instrumentală, ea însăși specială. Acest festival este un omagiu adus marilor muzicieni de jazz manouche- Django Reinhart și Stephane Grappelli. Django a impus un ritm “swing-ul”,ce avea să marcheze o epoca întreagă a Parisului interbelic. Biletele, pentru fiecare zi, sunt 70,70 de lei, disponibile aici  https://www.mystage.ro/bilete/jazz-manouche-bucharest-1766/#/r=10341

Saxophone Night, by Upstairs Rooftop, str. Sevastopol no.24, etaj 7, 19.00- 22.00. Seara de saxofon a devenit deja o traditie placuta, la Upstairs. Stim ca multi dintre voi isi doresc sa ajunga la noi pentru a lua cina pe ritmuri de saxofon, la inaltime. Vineri, 19 iulie, va asteptam cu jazz live. Pret intrare: 15 lei/persoana. P.S. Acolo unde consumatia va fi de minim 50 lei/persoana, la final, va facem cadou taxa de intrare. Adica, nu o vom mai percepe. Rezervari la numarul de telefon 0723 307 930, in masura locurilor disponibile.

Dj Galatz Metal Night @Encore Club, de la ora 21.00. Dupa o absență de cateva luni, Cristi Nedelcu, aka DJ Galtz pentru lumea underground a DJ-ilor, se reintoarce in Encore pentru o seara de muzica mai mult sau mai putin dubioasa. De la old school Heavy Metal la Depressive Suicidal Black Metal, de la Glam la Death si de la Groove la Progressive, o sa ne plimbe prin 4 decenii de muzica. Hit-uri sau piese mai putin cunoscute, artisti de talie mondiala care umplu stadioane sau artisti cu adevarat underground, toti vor fi prezenti in playlistul din aceasta seară.

Danscoteca De Weekend în Club B 52. 5 zile de săptămână nu fac cât 2 nopţi de party. Pentru că weekendul vine la B52 şi se răzbună pentru 5 zile în care a făcut pauză. Cu dans, muzică, pahare. Cu tine şi cu ai tăi. Hai şi tu. Intrare liberă, vineri de la ora 22.00 până dimineața, sâmbătă de la ora 22.00 până dimineața.

Live pe Terasa True: Micul Paris, de la ora 19.00. La final de zi, vă invităm pe Covaci 19, cu cocktailuri reci și muzică bună. Invitați vor fi cei de la Micul Paris, cu Raluca, Pavel si Onu. Repertoriu nou. Muzica pentru toti. Va asteptam cu noutati si cu detalii despre urmatorul concert, un spectacol inedit care va avea loc tot in elegantul club True. Intrare liberă. Eveniment găzduit de Puiu Crețu. Info & rezervări: 0727.488.087

Unplugged Friday cu Andrei Ion live@Hard Rock Cafe, de la ora 22.00. Pentru un început perfect de week-end vino la Hard Rock Cafe să îţi iei porţia de muzică bună şi deconectare la Unplugged Friday.  Vei asculta cele mai iubite melodii din topurile internaţionale, reorchestrate în variantă acustică şi te vei bucura de cocktailuri răcoritoare intr-o atmosfera de vacanţă. Cunoscut publicului de la Vocea României, Andrei Ion vă asteaptă cu o selecţie de piese rearanjate acustic. Veţi asculta “All Of Me” (John Legend ), „Liquor Store Blues (Bruno Mars), „Soulstorm” (Patrice), „No Diggity” (Chet Faker), „Shape of You” (Ed Sheeran) şi multe alte piese de suflet, interpretate cu multă căldură de cel supranumit „Vocea de catifea a României". Intrare liberă.

Sâmbătă, 20 iulie

Concert de chitară clasică - Maxim Belciug, la Grădina Sticlarilor, ora 19.30. Pur și simplu, chitară clasică și percuţie. Muzica de inimă roșie și de inimă albastră a acestei lumi. Mai frumos nu se poate. Maxim Belciug – chitară și Gabriel Bălașa – percuție. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

FreeStay Live în Sufragerie, de la ora 22.00. Este un super-show FreeStay, cele mai delicioase cocktailuri și o atmosferă cum numai în Sufragerie poți găsi. Vă așteptăm în Sufragerie să ne energizăm cu băuturi super bune și să dansăm până în zori pe melodiile bine cunoscute de prieteni: "Prietena ei", "Intre noi nu mai e nimic", "Din întâmplare", "Altfel de magie", "Trebuia sa fii tu" și "Las-o...". Noi spunem ca e unul dintre cele mai bune LIVE-uri din România. Hai să te convingi! Biletele sunt 30 de lei. Info și rezervări: 0727.488.087.

Andi & Band live in Hard Rock Cafe, ora 22.00. Poți asculta cele mai iubite melodii din topurile internaţionale în interpretarea unui artist talentat şi creativ. Din programul serii nu vor lipsi piesele It's A Man's World - James Brown, Are You Gonna Be My Girl - Jet sau Ocean Drive - Duke Dumont. În 2016 Andi a lansat două single-uri de succes - “Fluturi” şi “Nu scapi de ce ţi-e frică” şi a avut numeroase apariţii live. Atunci când nu se află pe scenă, este compozitor şi producator la studioul DeMoga. Muzica face parte din viaţa lui încă din copilărie şi este resortul care i-a purtat paşii către show-urile TV X Factor şi Vocea României. Intrarea este liberă.

Duminică, 21 iulie

Bon Jovi live @ Piața Constituției, ora 20.30. Show-ul din Romania închide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european, pe 25 iulie Bon Jovi (foto) va concerta la Tel Aviv, Israel, si de acolo va pleca direct la Rock In Rio, Brazilia. “In 2011, Jon Bon Jovi a fost pur si simplu extaziat de public si de organizare incat a oferit pe langa cele doua ore de concert inca alte 60 de minute de vis!  Au fost clipe de neuitat pentru toti! Piata Constitutiei a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevarat special. Celebra scena a fost imortalizata prin fotografia ce a facut inconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu bratele intinse in fata a 60.000 de oameni care-l idolatrizau si Casa Poporului. Vom repeta povestea magica de acum 8 ani! Multumim, tuturor!, a declarat Denise Sandulescu, CEO D&D East Entertainment. Celebrul grup american vine la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce – chitara, David Bryan, clape, Tico Torres, tobe, Hugh McDonald, bass, John Shanks, co-producator, Everett Bradley, multi-instrumentist si Phil X, chitara, cel care l-a inlocuit pe Richie Sambora. Biletele, disponibile în reteaua Eventim si online pe eventim.ro sunt: Acces General – 230 lei, Golden Circle – 380 lei, Diamond Circle – 600 lei, Tribuna VIP – 750 lei, Silver VIP Experience Package – 777.15 lei, Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei, Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei, Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei. Program- 14.30- acces membrii Fan Club, 15.00- acces public, 17.15- 18.00, Gramofone, 18.30- 19.30, Firma, 20.30- 23.00- Bon Jovi.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră