Unde mergem? Concerte din weekend

20 Iul 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 20 iulie

Foarte rar in Bucuresti, grupul C.A.S.H. (foto) are concert in Quantic. Grupul C.A.S.H. s-a înființat în 1996, membrul fondator fiind Fodor Ladislau (Fotzey). În cei peste 20 de ani de activitate, C.A.S.H. a încântat publicul atât prin numeroasele concerte susținute, cât și prin albumele realizate  (peste 700 de concerte şi peste 30 de videoclipuri). De-a lungul anilor, trupa a avut în componență artiști precum Mircea Mureșan, Răzvan Krivach, Liviu Sorescu, Klaus Pardos, Octavian Băieș. Formula actuala: Fotzey - chitara/voce, Florian Opre Zazula – voce, Andréas De Måuve - chitara bas/voce, Lucian Florin Cioba - clape/voce, Bucsi Sándor – tobe. Concertul începe la ora 20.00 iar biletele sunt 15 lei, disponibile pe iabilet.ro.

De la ora 20.00, avem concertul OIGĂN solo at La Pod by Gogu Constantinescu (Str. Candiano Popesu 45). Eugen “Oigăn” Nuţescu cântă cu Robin & the Backstabbers, Kumm și Moon Museum. Dar se dă jos de pe scenele mari și medii cu cea mai mare plăcere ca să îmbrace costumul de “singer-songwriter”. Cu șase corzi și-un microfon, tobele și restul doar în cap. Cântece proprii, cântece la care a contribuit și cântece care i-au schimbat viața. Sau măcar o vineri seara.

Noapte nebună cu Iris la Hop Garden, (Splaiul Unirii 225).După o perioadă plină de concerte prin mai multe orașe din România, trupa IRIS revine în București și pregătește un concert ca nopțile nebune de vară. ”Noapte nebună” este cea de-a treia piesă compusă de IRIS, în ultimele luni, după „Poveste fără sfârșit” și „Poți spune orice”. Melodiile vor fi incluse pe un nou material discografic semnat IRIS, ce va fi lansat la finalul acestui an. Compoziția noului single este semnată de Iris iar versurile sunt scrise de Liliana Ștefan. Fanii formaţiei, iubitorii de muzică bună și seri petrecute în aer liber sunt așteptați la Hop Garden, pe Splaiul Unirii, numărul 225. În atmosfera liniștită și răcoroasă de pe malul râului Dâmbovița, vom asculta un setlist complet ce include atât piesele legendare ale formaţiei, cât și cele mai noi single-uri.IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator, Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas). Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro și la Hop Garden (Splaiul Unirii, nr. 225). Pretul biletului este de 30 lei. Biletul include și tapas din partea casei. Rezervările se fac la telefon 0770 448 443.

La Londophone (str. Zalomit 2) avem Well Lit Sumer Nights #3 cu Mimoza (BPM Rhymes) şi Eaucontreair (Synthwave). Program: 20.00 – Eaucontreair, 21.00 – Mimoza, 22.00 – Afterparty. Intrarea este pay what you want.

De la ora 21.00, AntiHeroes revine în Yellow Club, în formulă electrică.Cu un sound propriu pe fiecare cover interpretat in ritmuri armonizate cu solo-uri de violoncel, Antiheroes si-a inceput activitatea in iarna anului 2016. Baietii își propun să fie acea trupă rock a maselor, si promit câteva surprize pentru seara de vineri, așa că marchează data în calendar și pregătește-te de distracție. Antiheroes inseamna: Alexandru Grăjdeanu - violoncel; Fritz van Q - tobe; Liviu Vieru - voce; Sebastian Nazarevscky- chitară; Florin Chirilă – bass. Intrarea este 20 de lei, rezervari la 0771.56.54.59.

Sâmbătă, 21 iulie

Tapinarii / Acoustic Sessions 6th Edition la Encore Club. Final Step Productions in colaborare cu Encore Club prezinta, de la ora 20.00,  a sasea editie de Acoustic Sessions, unde vom petrece alaturi de Tapinarii. Intrarea este libera, asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa umplem Centrul Vechi, impreuna cu Covei si cu Tănase.

The Mo Chits live in Londophone, de la ora 20.00. Alcătuită din Kirk McDavitt (Chitară și Voce), Sean Whitney (Chitară Lead și Voce), Jacqueline Whitney (Voce), Pete Lawson (Violoncel), Victor Vasile (Bass) şi Sava Boyadzhiev (Tobe), trupa combină jazz-ul cu punk-ul cu amintirile autorului muzicii și textelor pentru a produce o muzică ce trece de la una rapidă și exaltată la una sacadată și unduitoare. Meandrele basului nonșalant se împleticesc cu răpăitul accelerat de tobe. Melodiile de violoncel se aliniază cu vocile care se țes într-o poveste continuă. Banditul zis Johnny. Sîmbetele leneșe petrecute acasă. Locuri încîlcite din India. Urmările unui conflict. Vagabonzii și avioanele de Tokyo. Iată doar cîteva culori ale muzicii celor de la The Mo Chits. Intrare liberă

În Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7) avem un concert din seria New Band in Town, care îi prezintă pe Alex & The Fat Penguins, o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor. Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”. Liderul și solistul trupei, Alex Coțofan, s-a născut la Chișinău, a crescut în București, iar în prezent face naveta între Paris, unde lucrează ca medic stomatolog, și capitala României, unde își hrănește pasiunea pentru muzica rock. Cântarea este la ora 21.00 iar intrarea este liberă.

Duminică, 22 iulie

Judas Priest revine la Bucuresti , cu un concert extraordinar la Romexpo in aer liber. Inclus in turneul Firepower, showul prezinta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli si aceeasi muzica heavy metal care ne incanta inca din anii 70, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD. Biletele sunt presale 2: 310 lei cat A, 205 lei Cat B, 179 lei cat C, 155 lei Cat D - pana pe 22 iulie, iar la intrare: 320 lei cat A, 210 lei Cat B, 189 lei Cat C, 159 lei Cat D. ( www.iabilet.ro )

Concert Ronin Terente / Azino 777 în Londophone, de la ora 19.33. Duminică, vă invităm să-l întâlniți pe prietenul nostru din Basarabia, unul dintre cei mai curioși artiști din zona de acolo, Ronin Terente. un poetry performance plin de nebunie și forță. Intrare liberă.

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră