Unde mergem? Concerte din weekend

07 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 7 aprilie

De la ora 21.00, Travka concerteaza la Fratelli Lounge in cadrul turneului cu patru headlineri  Overground Elements. Alături de byron, The Mono Jacks și Robin and the Backstabbers, Travka a cântat prin rotație în țară, iar pe 7 aprilie ii ascultam live la Bucuresti. Veți vedea o față nouă a formației, mai melodioasă, mai matură, dar la fel de complexă. Biletele se gasesc în rețeaua www.iabilet.ro si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

În club fabrica, de la ora 20.00, Arashai lansează  „Secol de iluzie”, un album care vorbeste despre multe lucruri ce merg anapoda in lumea noastra.  Andrei Timofte - voce, Alex Popescu - tobe, Iulian Ştefănescu – bass şi Bogdan Dincă – chitară alcătuiesc Arashai, o trupă de metal cu lucruri de spus.

Pact susține un concert la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30, grupul reunind figuri emblematice ale scenei rock din România: solistul Leo Iorga şi chitaristul şi compozitorul Adi Ordean. Istoria grupului a început în 2012, a continuat în 2013 cu single-ul „Ploaia care cade”, iar în 2014 a fost lansat primul long play al formaţie, intitulat „Numărul Unu”. Actualmente, Pact înseamnă: Leo Iorga (vocal), Adrian Ordean (chitară), Marian Mihăilescu (bass), Răzvan Gorcinski (tobe) și Alex Ardelean (chitară). Biletele sunt VIP - 50 lei (loc la masă, în fața scenei), Acces General - 35 lei (loc la masă, în sală), Fără loc - 35 lei.

În clubul Louisiana - blues, jazz & soul, de la ora 21.00, concert The Storytellers, intitulat The Real Acoustic Harmonica and Guitar Blues Experience. Un adevarat regal de blues acustic, cantat doar cu chitara acustica, muzicuta acustica si voce cu Marcian Petrescu- muzicuţă & vocal, Florin Giuglea- chitară acustică & vocal. Rezervări la tel. 0731.497.007, suport artisti: 25 de lei.

La Hotel Capitol-Salon Royal, de la ora 18.00, vom asculta muzică religioasă şi versurile marilor noștri poeți: Eminescu, Blaga,Arghezi,Vasile Voiculescu, Nichifor Crainic , George Coşbuc ,Octavian Goga, Ștefan Augustin Doinaș, Zorica Lațcu, Magda Isanos, Radu Gyr, Valeriu Gafencu, Lidia Stăniloae, Ioan Alexandru, Daniel Turcea dar şi poezia religioasă a unor alți poeți contemporani. Se va vorbi despre prof.dr. Maria-Daniela Pãnãzan și despre cartea ei ”Poezia religioasă românească. Eseu monografic”.

Sâmbătă 8 aprilie

În club Quantic, concert de metale grele şi nu numai, cu două formaţii din Polonia şi două din Bucureşti. Intrarea este 25 de lei în avans şi 40 de lei în seara evenimentului. Program: 19.00 acces public, 20:00 Between Colors, 21:00 Gray Matters, 22:00 Mord'A'Stigmata, 23:00 Obscure Sphinx.

La Copac (Pitar Moş 23), de la ora 20.00, ne așezăm cu sufletul pe corzi de chitare. Marius Bațu și Eugen Baboi - da, grupul POESIS -, sunt jupâni care știu care-i "cea mai frumoasă floare din ocean" și vin să o aducă la noi acasă. Îi vedem destul de rar în România în această formulă, căci un ocean îi desparte în mai toate zilele pe cei doi artiști. Avem însă bucuria să nu ne uite la fiecare reunire muzicală și să le auzim cântecul șoptit și dorurile. De vreți să stați la o răsuflare distanță de muzică frumoasă, vă invităm să țineți masă bună la concert (telefon pentru rezervări - 0722704445 - acces 15 lei)”.

La Presa Pub & Grill, de la ora 20.00, concert caritabil sustinut de trupele Simbolic (Câmpulung Muscel) şi Magazinu' 5 (Piteşti), organizat pentru George Mita, 20 de ani, care sufera inca de la 6 luni de la nasterea sa de amiotrofie spinală de tip II. Pretul unui bilet este de 10 lei (se plateste la intrare in ziua concertului). Fotografiatul si filmatul sunt PERMISE pe durata concertului. Este INTERZIS cu accesul bauturilor aduse din afara pub-ului. Banii stransi din acest concert vor fi donati pentru George Mita. Acesta are nevoie de sprijinul nostru.

Jukebox & Bella Santiago vor urca la bordul submarinului #BelugaMC (Lipscani 30-34) de la ora 23.00, pentru o seară- noapte memorabilă. Intrarea este liberă, info & rezervări: 0752 52 53 53.

Subcarpați live la Arenele Romane, începând cu ora 22:00. Pe scenă va mai urca artistul de hip-hop nou cu origini americano-sudaneze Oddisee & Good Company - Beneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis aka partenerul său de turneu venit dintr-o zonă multicultural-urbană fascinantă. Acces General - 40 lei

Duminică, 9 aprilie

Corul Naţional de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” susține un concert cu ocazia Sărbătorilor Pascale la Ateneul Român, începând cu ora 18:00. Evenimentul este una dintre tradițiile prețioase ale Corului, desfășurându-se, fără întrerupere, de mai bine de jumătate de secol. Concertul din anul acesta coincide cu Sărbătoarea Floriilor și se va desfășura sub conducerea Annei Ungureanu, incluzând atât piese cu specific pascal, cât și creații celebre ale maestrului Marin Constantin, care au făcut istorie în repertoriul cântului coral. Înființat în anul 1963, de reputatul dirijor Marin Constantin, Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” a susținut peste 4100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, creația bizantină și muzica contemporană românească și universală. Biletele sunt VIP - 250 lei, Categoria 1 - 125 lei, Categora 2 - 80 lei, Categoria 3 - 50 lei

În cadrul concertului din Quantic, ora 00.00, trupa brașoveană de progressive metal, The Dignity Complex, îsi lansează albumul de debut intitulat „Accede”. Invitați speciali sunt Ropeburn și Negative Core Project. The Dignity Complex este un proiect ambițios din Brașov ce abordează într-un stil propriu conceptul de metal modern, îmbinând calmul melodic cu pasaje poliritmice agresive. Full-length-ul „Accede” a fost compus de membrii The Dignity Complex în perioada 2011-2016 și include atât numeroase influențe din zona metal, precum djent sau deathcore, cât și pasaje post-rock/atmospheric. Materialul a fost înregistrat, mixat, produs și masterizat de către Andrew Istoc, iar artwork-ul este semnat de Mircea Vlad.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră