Unde mergem? Concerte din weekend

10 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 10 februarie

Lansare album Gothic în club fabrica. Mesajul rockerilor:”Pentru ca multi dintre noi vor fi la protest in Piata Victoriei, concertul va incepe la ora 22:00. Cu toate acestea, usile clubului se vor deschide la 19:30, unde cei prezenti mai devreme vor putea sa stea la un pahar de vorba cu Gothic si LOST, sa bea o bere, sa cumpere un CD. Va asteptam la o seara de neuitat, cu multe suprize si invitati supriza pe scena.”. Bilete se mai gasesc doar astazi, pe site-ul iabilet.ro cu 20 de lei şi la intrare cu 25 de lei. Program-19:30 – acces public, 22:00 - L.O.S.T., 23:00 – Gothic.

Concert Breathelast unplugged în Voltage Bar, Str. Iancu Cavaler de Flondor, nr 6, de la ora 20.30.Breathelast este o formatie de post hardcore, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Momentan, trupa pregateste primul lor material de cursa lunga (dupa self titled 7 tracks si split ul cu Cap De Craniu 4 tracks ), ce urmeaza sa fie inregistrat la Studio148. Materialul este anuntat pentru anul 2017. Intrarea este 15 lei, doar 50 de locuri. Rezervari la 0773.924.897.

Cântece de seară cu Ovidiu Scridon, în club Serendipity, de la 20.30. “Am fi putut sa-i spunem Concert de Valentine’s Day, pentru ca vor fi multe cintece de dragoste, insa Ovidiu Scridon crede ca dragostea trebuie omagiata in fiecare zi din an. Vor fi asadar cintece care se cinta in fata semineului, va fi o chitara acustica, multe muzicuţe, un copac plin de versuri si multa bucurie in atmosfera unei seri de iarna pe care o veti tine minte multa vreme. Este o promisiune!”.Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro.

Orkid susține un concert în Club Control, de la ora 20:30. Orkid este un trio cu influențe post-rock, shoegaze și post-punk compus din Vlad Ilicevici (chitară și voce), Radu Pop (percuție) și George Frătica (chitară bas). După aproape un an de lucru, formația a scos primul lor LP, „Standing Still in the Dark”. Acces general - 15 lei

Eugen Avram & Friends in club Louisiana, ora 21.00. Un spectacol marca "Gorby" alaturi de invitatii sai: Ana-Maria Dumitru, Dana Florian, Andreea şi Bebe Acustic, Anuka & Onu ( din trupa Micul Paris). Rezervari: 0731 497 007, suport artisti: 20 de lei.

We Singing Colors susţine un set acustic în club Hybrid, (Strada Ion Câmpineanu 16) de la ora 23.00. “Un loc nou in care te simti bine de cand intri, in care simti ca ai sta la povesti si la un dans cu prietenii. Tocmai de aceea si concertul va fi unul acustic, cu piese noi si unele inca in lucru”. Intrare - 15 lei. We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bucuresti care a lansat in aprilie 2014 primul album - "Made of wool, made of heavy metal" cu 11 piese, album ce incepe si se termina cu aceeasi piesa - "Daydreams". Au cantat peste tot in Romania, dar si in Republica Moldova, Bulgaria, Spania si India.

Sâmbătă, 11 februarie

Master, veteranii death metal din SUA concertează in club Fabrica, alaturi de formatia bucuresteana Spinecrusher, bulgarii de la Mass Grave si italienii de la Haniwa. Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si la intrare, la pretul de 35 de Lei. Programul evenimentului: 18:30 - Acces Public, 19:00 - 19:30 Mass Grave, 19:45 - 20:15 Haniwa, 20:30 - 21:00 Spinecrusher, 21:00 - 22:30 Master.

Partizan cântă de la ora 21.00 în Yellow Club. Grupul post punk/ industrial format în 2001va evolua în componenţa Artan - voce, Suedezu- chitara, Andrei Barbulescu - tobe, Adrian Bortun – bass.

Pentru Alina Manole, primul concert al anului are loc în Teatrelli, alaturi de doi muzicieni minunati ai scenei jazz din Romania: pianistul Raul Kusak si tobosarul Adi Tetrade. Playlistul serii va include piese noi, care isi asteapta locul pe un album nou. Inca un detaliu: pentru colectionari si insomniaci, Colectia 3 a.m. - colectie ce cuprinde cele 3 discuri mari aparute pana acum si ale caror tiraje au fost epuizate rand pe rand (Luna Patrata, Dragoste in 3, Fericirea de Luni) va fi disponibila in seara de concert alaturi de cartea de povesti pentru copii „Aventurile ratoiului Adalbert” pe care Alina Manole a scos-o la lumina anul trecut! Accesul se face pe baza biletului de intrare care va putea fi achizitionat in reteaua Eventim.ro sau la casa de bilete Teatrelli din Piata Lahovari nr 7 incepand de saptamana viitoare (data va fi anuntata si pe aceasta pagina). Concertul va incepe la ora 19:00.

Concert traditional Tapinarii, Anti Valentine’ s Day in Club A, de la ora 21.00. În clubul din strada Blănari se anunţă o seară plină de voie buna si versuri sincere de dragoste! Pretul unui bilet este de 15 lei.

În clubul Tribute are loc concertul Jukebox & Bella Santiago intitulat Feel Like Making Love. Bella Santiago, cea care a uimit juratii la "Romanii au Talent"şi  s-a alaturat de curând trupei Jukebox, s-a remarcat in cadrul concursului prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor "I will always love you", "Hello" si "Drunk in love", dar si prin timbrul memorabil si energia exploziva. Info si rezervări: www.tribute.ro

Duminică, 12 februarie

Batushka (Polonia), Dimholt (Bulgaria) şi Downfall (România) au concert în Quantic Club, de la ora 19.00. Pentru concertul Batushka de la Bucuresti, persoanele care au achizitionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuita la acest eveniment. De asemena, in reteaua iabilet.ro se vor putea gasi si bilete special pentru acest eveniment la urmatoarele preturi: 50 lei – până pe 11 februarie 2017; 55 lei - in seara concertului, la intrare.

De la ora 21.00, Mike Godoroja & Blue Spirit revin la Hard Rock Cafe, cu invitaţi de seamă şi un spectacol deosebit. Povestea unei seri de neuitat se va scrie pe acorduri de blues, rock, country, jazz şi muzică progresivă, în compania unor artişti de prima ligă. Alături de Mike Godoroja & Blue Spirit, pe scenă vor urca şi celebrul virtuoz al ţambalului Marius Mihalache, chitaristul fenomen Călin Grigoriu şi Marcian Petrescu - bluesman recunoscut pentru cum cântă la muzicuţă. “Suntem onoraţi să cântăm la Hard Rock Cafe, vă promitem o seară cu dragoste de muzică şi de oameni şi va rugăm să aveţi o viaţă frumoasă!” a declarat Mike Godoroja, parafrazând una dintre celebrele lor melodii. Biletele sunt 25 şi 30 de lei, disponibile în reţeaua iabilet şi la Hard Rock Cafe.

Paris, mon amour! Concert live chansonete, french swing - jazz & tango la Ceainaria ARTea, cu Diana Tudor (voce) si Alexandru Burcă (pian).Suport artistic: 25 lei. Rezervari: 0773 303 113

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră