Unde mergem? Concerte din acest weekend

11 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 11 noiembrie

În jurul conceptului de voiaj cosmic dinspre și înapoi spre sine, concertul “Interplanetary Night” din Quantic prezintă formaţiile Hteththemeth (RO)- foto, Sinoptik (Ucraina) și Busola (Rep. Moldova), într-o seară stoner, rock psihedelic și metal ambiental, fără frontiere. Primele 100 de bilete: 15 lei via iaBilet.ro și Kompostor, la intrare: 25 de lei.

La J'ai Bistrot , grupul de post hardcore Breathlast susţine un concert acustic, începând cu ora 22.00. Intrarea este 20 de lei iar locurile sunt limitate la 60.

Skalpel din Polonia cântă în Jazz Pong, la ora 22.00. Desi la baza este un duo format din Dj-ul/producatorul Marcin Cichy si Igor Pudlo, la noi pe scena vor urca in formula extinsa, alaturi de tobosarul Rafal Dutkiewicz. Skalpel a reusit sa conecteze influentele bogatei traditii jazz autohtone poloneze cu sound-ul lor electronic contemporan.

BestMusic Live Concerts te invita la Arenele Romane (cort incalzit), incepand cu ora 20:00, la un concert extraordinar Bosquito, una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic. Showul poarta numele de „Sa nu spui ce-am facut aseara!” si promite fanilor foarte multe surprize si un playlist pe masura. Bilete: Golden Circle (in fata scenei) – 80 de lei, Acces General – 60 de lei.

Editia cu numarul 5 din seria Friday Fresh Fest aduce în clubul alllive (Bulevardul Basarabia 256) trupele Basska, The Purple Dandies şi Arthur

Dupa o lunga perioada de munca in studio, trupa Cats On The Roof ne invita la Piscina Urbana la lansarea oficiala a videoclipului “You’re a fool “. “Pisici In Bile” este o prezentare inedita a trupei în noul spaţiu de concerte, din str. Traian nr. 42.

StoneLight va susține un concert în club Fabrica, începând cu ora 20:00, în cadrul căruia va lansa primul album din carieră - „Into the Unknown”. Alături de StoneLight, vor urca pe scena si trupele Gray Matters (electro-alternative rock) și Fallen (modern heavy metal). Acces general - 10 lei

Costi Sandu şi trupa Tribut susţin în Yellow Club un concert tribut rockului, de la Creedence si Deep Purple la AC/DC şi Pantera. Suport artişti: 20 lei. Alături de Costi Sandu - voce, chitară din grup mai fac parte Petre Roşu – tobe, Ică Varşani - chitară, voce şi Radu Cartianu – bass.

Deathrattle şi Bed Of Nails concerează, de la ora 20.30, în Club A. Se cântă live, se cântă bine, se cântă pentru tine. Intrare 15 lei pentru artiști.

Damian & Brothers va susține un concert la Fratelli Studios, de la ora 23:00, în cadrul căruia va lansa noul album, „Gypsy Rock”. Trupa Damian & Brothers a luat ființă acum 10 ani, în decembrie 2006, la inițiativa artistului Damian Drăghici, reîntors la rădăcinile sale din România după 20 de ani petrecuți în Grecia și SUA și după o carieră internațională în lumea muzicii pop și de jazz. De la înființare și până în prezent, Damian & Brothers a susținut peste 600 de concerte în România și în străinătate.Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 12 noiembrie

"Rusidava Music" si clubul "Fabrica" va invita la concertul de lansare a noului material semnat KaGaiaAn- "Neamul Dacilor". Ka Gaia An a fost una din primele trupe care sa abordeze genul de folk metal la noi in tara. A inceput activitatea in 2007, a sustinut concerte in Romania si Ungaria. In 2015 a reinceput activitatea dupa o perioada de pauza de 3 ani, cu noi forte si noi membrii. Pe album se vor intalni piese cunoscute precum ''Joaca Dacii'', ''Doina'' si ''Sfanta Cetate''. În deschidere cântă Sventoyar - pagan / folk metal (Ukraine), Eternal Fire - melodic black metal (Bucuresti) şi Rapture – heavy metal (Bucuresti). Biletele sunt 20 de lei în avans- pe www.AmBilet.ro şi 30 de lei la intrare.

Akral Necrosis si Esperoza lanseaza albume noi alaturi de Invader, Tenebres si Saddayah in Quantic Club. Seara poarta numele de "Deathkult Underlight", iar ostilitatile vor incepe la ora 20:00. Biletele sunt disponibile la pretul de 20 de lei si pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro, iar in seara evenimentului acestea vor costa 25 de lei.

După sute de reprezentatii de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria Disney In Concert, ajunge în premieră şi în România, la Sala Palatului. Invitati surpriză vor aduce pe scenă, cele mai frumoase melodii din celebrele creatii animate Disney, multe dintre ele câştigatoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

Maximilian Muntean prezintă la Serendipity,, de la ora 22.00, “Fly me to the moon” un spectacol care ne va plimba printre câteva din cele mai frumoase piese din American Songbook (popularizat de soliști celebri cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett și Ella Fitzgerald).

Popas Band va aşteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, pentru o seară pe ritmuri de pop-rock. Îndrăgita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de excepţie, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’70–’80, cât şi piese mai noi sau compoziţii proprii. Popas este formată din oameni care nu mai cred în sintagma "ce vrea publicul". Fondată în 2006 de Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foişorul de Foc), trupa are următoarea componenţă: Marius Popa - voce, Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea - chitară, Florin Şerban - chitară, Gabor Pal - tobe, Nelu Niculae - bas şi Gabi Pindici - claviaturi. Intrarea la concert este liberă.

La #Haveacigar, pe strada #Dianei 11, între orele 11:30 - 18:30, se desfăşoară a saptea editie Targ de Muzica Inregistrata pe Vinil, unde vor fi minim 5000 de titluri. Nu ratati oportunitatea de a cumpara muzica buna pe discuri de vinil la preturi pentru toate buzunarele. Dupa cumparaturi puteti sa va odihniti la o cana de vin fiert unde ToniMusic va asteapta cu un program de muzica buna ascultata la pick-up & disc de vinil. Pasionatii de vinil ce doresc sa faca schimburi, sau sa discute despre pasiunea numita pick-up & disc de vinil sunt de asemenea asteptati. Daca aveti discuri de vanzare si doriti sa participati, sunati la numarul de telefon 0769 601111.

Duminică, 13 noiembrie

Official Romanian Thrash Metal Club si fabrica va invita pe 13 noiembrie la o seara alaturi de veteranii thrashului canadian, Aggression. Concertul face parte din turneul de aniversare a 30 de ani de cariera. Primul album, The Full Treatment (1987) este o mostra de thrash metal abraziv, in viteza, fara compromisuri, in vecinatatea stilistica a unor trupe ca Deathrow, Morbid Saint sau Mutilator. In turneul aniversar, deci si in cadrul concertului din club fabrica, li se alatura Hateful Agony din Germania, iar din Romania Bulletproof Thrash.

La Green Hours, de la ora 20.00, are loc concertul Chants du Levant – Un concert la porțile Orientului, cu Maria Răducanu – voce, chitară, vrăjitorii. Intrarea – 40 de lei.

Eivør vine pentru prima dată în România și va susține un concert la noul club Expirat-Halele Carol începând cu ora 20:00. Artista își va promova cel mai recent material - „Slør”, dar pregătește și o suită de piese care ne vor rămâne multă vreme în playlist-uri.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră