Unde mergem? Concerte din acest weekend

18 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 19 august

O seară de de ”real blues” în grădina Green Hours cu George Baicea – chitară, voce, Alex Davidescu – bass şi Nicu Georoiu – tobe. Spiritul şi culoarea anilor ’70 respiră prin soundul blues-rock al trupei, în a cărei exprimare de-a lungul unui spectacol se regăsesc şi elemente moderne de funk, jazz – și nu numai. Un show unic, de fiecare dată. Intrare: 25 de lei (în avans, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485) sau pe Bilet.ro sau 30 de lei ( în ziua evenimentului)

Trupa Heavy Rotation susţine în H, de la ora 21.00, un program live în componenţa Ioana Abramiuc (voce & percuţie), Michel Kotcha (voce & djembe), Andrei Neamţu (chitară, timbales, samples, producător), Andrei Cornea (special FX, controllers, samples, darbuka, producător), Sergiu Stanciu (tobe). Intrarea este liberă şi prezenţa în număr cât mai mare este încurajată.

La Ceainaria ARTea, Alma Nicole creează pentru fiecare cântec pe care-l interpretează, o întreagă lume în care îi invită pe toţi cei care o ascultă să viseze. Rezervari: 0773 303 113 Suport artistic: 25 lei

Pe terasa Serendipity art, coffee & tea, de la ora 20,30, Jezebel, acompaniată de Alexandru Burcă la pian și Dan Incrosnatu (percuție), vin să ne încânte cu ritmuri sud-americane interpretate cu multă pasiune.

Toulouse Lautrec vine în Grădina cu Filme, de la ora 20.30, cu un concert acoustic. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete Creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7 sau din rețeaua Eventim.

La Clubul Ţăranului Român, concert StoryTellers, un regal de blues acustic, cântat doar cu chitară acustică, muzicuţă acustică şi voce.

Sâmbătă 20 august

Iuliana Puşchilă ne aşteaptă pe terasa Hard Rock Cafe. Solista care a făcut senzaţie la Vocea României ne invită să ascultăm “Supergirl”, “Ain’t No Sunshine”, “Sugar” şi multe alte coveruri îndrăgite, alături de piese din repertoriul propriu, într-un concert cu intrarea liberă. Pentru rezervări : 021.206.62.61

În Parcul Colţea, din centrul Capitalei, continua Festivalul „Simfonii de vară”, unde iubitorii de muzică clasică pot asculta arii şi simfonii celebre, interpretate de artişti de renume.

La Point Art Hub, după scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell (adaptare muzicală și reorchestrare : Ștefan Mustață, Alexandru Pop) are loc spectacolul Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half. Cu : Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe, muzică live : Ștefan Mustață, Alexandru Pop și Adrian Cotoară. Spectacolul semnat de Iris Spiridon nu este recomandat persoanelor sub 18 ani! Durată: 1h30’, fără pauză.

Duminică 21 august

Seară DIY Acoustic Live în Club Quantic ce se va desfăşura după următorul program: 19:30 -Unflicted, 20:15 -Till Lungs Collapse, 21:00- Breathelast. Intrarea este liberă

În Parcul Colţea, din centrul Capitalei, la Festivalul „Simfonii de vară”, iubitorii de muzică clasică pot asculta arii şi simfonii celebre, interpretate de artişti de renume.

La Ceainăria ARTea, un concert de muzică sud americană, cu Ioana Ernea-voce şi Alexandru Nucă- chitară. Timba, son, pasillo, merengue, bossanova, zamba, tango, milonga sau vals creol, fiecare melodie are in spate o poveste şi e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, de la fericire la durere.Rezervari:0773 303 113 Suport artistic:25 lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră