Unde mergem. Concerte din acest weekend

11 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem. Concerte din acest weekend

Vineri 12 august

În True Social Club, FreeStay susține un concert live din care nu vor lipsi cunoscutele cântece "Altfel de magie", "Trebuia să fii tu" sau "Las-o..." . De la ora 22.00 pune muzică DJ Ollo. Intrarea este 30 de lei. Info & rezervări: 0727.488.087

O reinterpretare ale unor evergreenuri presarate printre piese fado de o mare sensibilitate ne propune Ambra intr-o romantica seara de august, in cocheta ceainarie ARTea. Rezervari: 0773 303 113. Suport artistic: 25 lei

Pe terasa H, de pe malul lacului Herăstrău, Max Dragomir urcă pe scena de sub pomi alături de band-ul său pentru un concert live. Intrarea este liberă.

Pe scena Grădinii cu Filme (din piața Lahovari 7), de la ora 20.30, evoluează formația clujeană Grimus într-un concert acustic. Biletele se găsesc la casa de bilete creart din Lahovari 7 și în rețeaua Eventim.

Sâmbătă 13 august

Cea de-a şase ediţie a festivalului Summer Well se desfăşoară la Domeniul Ştirbey din Buftea, programul primei zile fiind următorul: ora 15:00 – acces public, 18:00 – Sundara Karma, 19:15 – Børns, 20:30 – Crystal Fighters, 22:00 – The Neighbourhood, 23:30 – Hurts. Summer Well After-Party cu Search DiP, The Model și Bog, rezidentul Burn 2014. Organizatorii Summer Well împreună cu RATB pun la dispoziție o linie specială de transport în comun. Autobuzele vor pleca din Bucureşti, staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropiere de Piaţa Victoria) începând cu ora 14:30 în fiecare zi de festival. Ultimul autobuz pleacă spre Domeniul Ştirbey la ora 21:30. Autobuzele circulă din 20 în 20 minute/ din 15 în 15 minute (cu aproximaţie) şi nu fac opriri pe traseul Bucureşti – Buftea. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute. Preţul călătoriei dus-întors este de 7 lei. Biletele pot fi plătite cu portofelul electronic, iar în cazul în care sunt cumpărate din staţie trebuie achitat suplimentar şi costul cardului (1,6 lei).

Pe terasă Hard Rock Cafe, concert latino, rock-n-roll, dance, pop şi reggae, în interpretarea trupei TimeOut. Muzica? de la Freddie Mercury, Tina Turner şi Elvis Presley și multe alte nume celebre. Cei de la TimeOut se autocaracterizează: "suntem o gaşcă de săriţi de pe fix din Bucureşti, cu importante accente de nebunie în cel mai fun mod cu putinţă". Cântarea începe la ora 22.00 şi intrarea este liberă.

Peste drum de Hard Rock Cafe, pe scena terasei H urcă Leo Iorga și grupul Pacifica, pentru a interpreta toate hiturile Pacifica dar şi cele din perioada Compact. Intrarea este liberă.

Cea de-a VII-a ediție a festivalului de muzică clasică „Simfonii de vară”, eveniment unic în peisajul cultural bucureştean, are loc în Parcul Colțea. Între orele 19.30-21.00 evoluează grupul vocal Acapella. Intrarea este liberă.

Green Hours prezintă o seară de jazz cu Alina Botei -vocal, Mihai Iordache- saxofon, Dan Mitrofan- chitară. Intrare este 25 de lei (în avans) sau 30 de lei (în ziua evenimentului)

Duminică, 14 august

În Piața Constituției are loc concertul celebrei Rihanna, inclus în turneul mondial "Anti". Început în luna martie a.c., în SUA, turneul se încheie pe 27 noiembrie, la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Începând cu ora 21.00 (aprox), Rihanna va cânta 24 de cântece timp de 90 de minute. În deschidere vor fi Delia Matache, Big Sean şi DJ Mustard. La concertul Rihannei sunt așteptați peste 40.000 de spectatori

În Parcul Colțea, la festivalul Simfonii de vară, de la ora 19.30 cântă cvartetul Passione. Intrarea este liberă.

A doua seară Summer Well se desfășoară după programul următor: ora 15:00 – acces public, 18:00 – Hælos, 19:15 – Blossoms, 20:30 – Milky Chance, 22:00 – Years & Years, 23:30 – The Chemical Brothers (foto). Summer Well After-Party ( într-un cort de la Domeniul Știrbey) cu Alex Preda, câștigătorul rezidenței Burn din acest an și cu Sevenego, rezidentul Burn din 2015. În ambele seri, Summer Well After-Party va începe după terminarea concertelor, iar accesul este inclus în biletul festivalului.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră