Unde mergem. Concerte din acest weekend

04 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem. Concerte din acest weekend

Vineri 5 august

Metale grele in Quantic Club, la evenimentul organizat de echipa 7INC, ce se va desfășura după următorul program 22:00 Killer Victim, 23:00 Void Forger, 00:00 Rivers Run Dry -Ungaria (foto). Biletele sunt 15 lei- în avans și 20 de lei- la intrarea în club.

La ceainaria ARTea , de la 19.30 are loc un nou recital de excepţie al cunoscutei, de acum, Mădălina Mantu. Seara va cuprinde jazz, musical şi alte genuri muzicale de cea mai bună calitate. Pentru cine nu o cunoaşte, Mădălina este cântăreaţă de naţionalitate româno-germană, născută în România, având dublă cetăţenie.

Clubul Louisiana - blues, jazz & soul, din Drumul Taberei 18 (în cadrul Complexului Orizont, cu intrare prin Strada Ruxandra Marcu 12) se deschide cu un concert susținut de Clay Windham, bluesmanul american care vine tocmai din Louisiana SUA. El spune că s-a îndrăgostit de Clubul Louisiana datorită vibe-ului cozy de familie și, în plus, coincidenţă sau nu, Clay locuieşte în Drumul Taberei de doi ani. În SUA Clay a colaborat cu mai multe nume ale blues-ului american şi artiști de jazz, printre care James Harman, Gene Taylor, Paul Orta, Osea Hargrove, The Blues Specialists și The New Orleans Jazz Vipers, dar şi cu artişti români ca Roxana Stroe şi alţii. Intrarea -15 lei

Terasa H de pe malul lacului prinde viaţă, departe de betonul şi căldura din oraş, cu prilejul concertului susținut de grupul Folk Frate. Pe scena de sub pomi cei cinci muzicieni promit o reprezentaţie live de excepţie. Intrarea este liberă şi prezenţa în număr cât mai mare încurajată!

Sâmbătă 6 august

Începând cu ora 19:30, grupul Dusty Ride ne dă întâlnire la #Roabadecultura din parcul Herăstrău, pentru a- fi alături într-o minunată călătorie pe drumuri de blues american. Urmează, de la ora 21.30, comedia Mare și tare, film 2015, regizat de Etan Cohen cu Kevin Hart și Will Ferrell în rolurile principale. Intrarea liberă la ambele evenimente.

La Grădina Botanică se desfășoară Deep in the Grass, unde Gorje Hewek, Izhevski și Lost Desert vin alături de Azteca și frații Băbescu "să dea frâu liber unor ritmuri magice". Rușii Gorje Hewek și Izhevski sunt deja îndrăgiți de publicul român, însă Lost Desert este la prima lui vizită în România. Programul este următorul 16:00-19:00 Alex & Mircea Băbescu, 19:00-22:00 Lost Desert, 22:00-1:00 Gorje Hewek & Izhesvki, 01:00-03:00 Azteca. Biletele sunt 20 lei + 5 lei (intrarea în Grădina Botanică)- în avans și
30 lei + 5 lei (intrarea în Grădina Botanică)- în seara evenimentului. Fiind un show 18+, este interzis accesul minorilor și al animalelor de companie.

De pe la ora 10.00 seara și până dimineața, Lenți Chiriac ne invită în Private Hell Club la Rockotecă , unde, la un pahar de bere, ne putem delecta cu rockuri vechi și noi, metale grele și foarte grele. Intrarea liberă.

The Band aduce voie bună şi melodii binecunoscute, pe terasa Hard Rock Cafe, de la ora 21.00. The Band reuneşte artişti cu experienţă şi abordează un repertoriu divers şi antrenant, ce include hituri din cele mai reprezentative perioade ale istoriei muzicii. Cu o energie debordantă şi o prezenţa scenică bine pusă la punct, Claudiu Dante - voce, Andreea Vatavu – voce, Simona Dumitru – clape, Raluca Pascaru - tobe, Theodor Groszmuk – bass şi Sarmis Dumitrescu - chitară, transformă fiecare concert într-un adevărat spectacol.Intrarea la show este liberă.

Duminică 7 august

De la ora 19.30 la ARTea seară cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) și Dan Ardelean (pian). Programul concertului include piese celebre din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, precum: Sous le ciel de Paris, La Bohème, Domino, Grands Boulevards, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc. Intrarea este 25 de lei.

La Serendipity Art.Coffe.Tea. Maximilian Muntean prezintă, de la ora 19,30, “On the wings of love” - un spectacol ce cuprinde piesele unora dintre cele mai talentate voci din lume, cum ar fi Dean Martin, Paul Anka, Tom Jones, Peabo Bryson, James Ingram, Jeffrey Osborne, interpretate într-o manieră proprie. Maximilian Muntean este un interpret cu o bogată experiență în concerte susținute atât solo, cât și alături de colegii săi din trupele Merci Band și New Vegas Show.

În Parcul Colţea, din centrul Capitalei, e în desfășurare o nouă ediţie a Festivalului „Simfonii de vară”, un eveniment unic în Bucureşti. Timp de patru luni, în fiecare weekend iubitorii de muzică clasică pot asculta arii şi simfonii celebre, interpretate de artişti de renume.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră