Unde mergem? Concerte din acest weekend

08 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 8 iulie

La Ceainaria ARTea, are loc un nou recital de excepţie al cunoscutei soliste Mădălina Mantu cu jazz, musical şi alte genuri muzicale la fel de expresive în simţire. Rezervari: 0773.303.113

În noul spaţiu de concerte din Piaţa Amzei, botezat, Amzei Market Makers, de la ora 18.00, cântă trupele Mono Jacks, The Noise si Eyedrops.

Madalina Petre și Roxana Stroe susţin în grădina ceainăriei La un Ceai un concert de blues și jazz, din care nu vor lipsi piese precum 'Route 66' sau 'Mercy, mercy, mercy' până la 'I dont know enough about you' sau Frim, fram saouce'.

La Arenele Romane, de la ora 19.00, Cristi Minculescu, Gabi ( Guriţă ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton şi Cristi Hrubaru (ROCK FM) vor fi pe acceaşi scenă cu trupa The Rock, pentru un mare concert tribute to AC/DC. În deschidere va evolua Vladimir Pocorschi Band.

Ligia Hojda –fostă concurentă la Vocea României- vine pentru prima dată la Grădina cu Filme. Ea va sus'ine un recital de la ora 20:30 şi cu acest prilej îşi va lansa și primul single, intitulat "Fire Gun".

Barock Group susţine un concert live la Aida Caffe & Dreams, de la ora 20:30. Infiinţată în 1983 şi reactivată în 2011, formaţia este alcătuită din Danuţ Oancea- solist vocal, Daniel Croitoru-tobe, Deny Crăiniceanu-chitară, Cristi Luca-chitară, Viorel Pascu- bass și Manea Mihai ”cROCo”.

În True Social Club, de la ora 22.00 cântă trupa Friends, alcătuită din şase muzicieni cu experienta. Program de hituri internationale si intrarea 20 de lei.

Sâmbătă, 9 iulie

Petru Călinescu şi Maximilian Muntean prezintă de la ora 20.30, la Serendipity, spectacolul “New Vegas”.

La Clubul Ţăranului, de la ora 21:00, trupa Aristopaths îşi lansează albumul “I Am The Sin” printr-un concert cu intrare liberă.

Duminică 10 iulie

La Ceainaria ARTea, de la ora 19.00, are loc un concert cu parfum franțuzesc, chansonete și tangouri cu acorduri de swing-jazz interpretate de Diana Tudor (voce) si Alexandru Burcă (pian).Rezervari: 0773 303 113

Un nou eveniment DIY are loc în clubul Boogie, unde, de la ora 20.00 vor urca pe scenă trupele Ropeburn -hardcore punk sludge, Bucureşti (foto) şi I Stared into the Forest (screamo, metallic hardcore, Braşov). La evenimentul organizat de 0331records, HC RO, Headfullofnoise şi VZR Graphics, intrarea este liberă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră