Unde mergem? Concerte din acest weekend

17 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri, 17 iunie

În clubul Underworld din strada Colţei are loc o cântare acustică a formaţiei progressive rock Red Magnetic, împreună cu o serie de invitaţi. Red Magnetic a luat fiinţă în 2007 în Bucureşti şi timp de 3 ani a susţinut numeroase concerte de club şi în aer liber sub numele ReDLine, iar din 2010 şi-a schimbat numele în Red Magnetic.

Beth Hart (foto) revine în România pentru un concert la Sala Palatului. Una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului actual, Beth Hart a fost nominalizată la Premiile Grammy și are la activ mai multe discuri de platină. Despre vocea ei se spune ca este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding și Amy Winehouse.

Trupa Micul Paris continuă concertele de vară la terasa Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. Vară, seară, muzică live, pe malul lacului... Invitaţi Ancuţa Teodorescu & Alin Băicoianu

Maximilian va susține un concert în clubul The Tube, începând cu ora 22:00, în cadrul căruia îşi va lansa noul album, „A 5a roată la căruță”. Alături de Maximilian, pe scenă vor urca toți invitații prezenți pe disc si anume : Grasu XXL, Spike, NANE, Mefx, Angeles, Zhao, SATRA BENZ, Valentin Câmpeanu și Dj Oldskull.

De la ora 19.30, Green Hours prezintă concertul Maria Răducanu - voce Maxim Belciug – chitară. Cunoscuta mai ales pentru modul in care “combina bocetele romanesti cu fado-ul portughez, cu blues-ul si cu improvizatia”, Maria Raducanu abordeaza, alaturi de Maxim Belciug, o muzica intre clasic si traditional, cantece rusesti si spaniole, piese din barocul italian, vodeviluri frantuzesti, muzica elisabetana si vechi romante romanesti.

Sâmbătă 18 iunie

Mădălina Petre şi "Time In" continuă seria evenimentelor 'Time for Jazz and Wine', un concept inedit de muzicǎ de jazz ce are loc în clubul din Eminescu 38, de la ora 20:30.
Mǎdǎlina are ca invitat special pe singura chitaristă de blues din România, Roxana Stroe şi împreună vor cânta cele mai cunoscute standarde de jazz dar şi foarte multe piese blues.

Club A aduce muzicanți taman de la Chișinău! Grupul Harmasar vine să ne încânte cu o combinație de folclor și metal, ritmuri arhicunoscute în variante surprinzătoare. Iar pentru a face seara și mai interesantă, în deschidere va cânta Bulletproof, o tânără trupă thrash din București. Intrarea e 15 lei şi concertele încep la ora 21.00. Afterparty până în zori cu DJ Bogdan Nicolescu.

În clubul Ţăranului, de la ora 9:30 PM are loc concertul Blues Explosion cu Alex Muşat- chitara & voce, Lucian Pop- bass şi “Naşu” Claudiu Purcarin –tobe

Duminică 19 iunie

Organizat de HC România, Headfullofnoise nr. 4 are loc în clubul Boogie din Popa Petre, după următorul program ora 20:00 –Nevergoinghome, 20:30- Take No More, 21:00 -Drop Out Of Life. Intrarea este libera in limita capacităţii localului.

După un an de la lansarea albumului „Atât de bine”, Adrian Berinde revine în clubul Tribute, cu un nou concert, de la ora 20.30. El va urca pe scenă însoțit de Jimi “El” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Luci Stein (bass), Claudiu “Naşu” Purcărin (tobe) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocals).
Intrarea este 40 lei, iar în seara concertului în club vor fi disponibile albumele „Atât de bine” și „Azil”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră