Un nou single al trupei Bastille (video)

10 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Un nou single al trupei Bastille (video)

Noul single al grupului britanic, "Good Grief", primit cu reacţii pozitive de media, a fost declarat cel mai bun new entry al saptamanii trecute.

În două zile, 500.000 de vizualizări

“Good Grief”a fost şi single-ul alternativ cu cele mai multe stream-uri, videoclipul piesei strângând peste o jumatate de milion de vizualizări în doar 48 de ore. De curând, trupa a avut o aplaudată prestaţie în cadrul festivalului Glastonbury, considerată de New Musical Express drept “Un curs despre cum sa cuceresti Glastonbury”. Noul single face parte din cel de-al doilea album al trupei, intitulat “Wild World”, compus de Dan Smith şi co-produs alături de Mark Crew. “Wild World”, ce conţine 14 piese (sau 19, în varianta deluxe a albumului), va fi lansat pe 9 septembrie.

Un album "un pic confuz"

Iată ce spune despre “Wild World”Dan Smith, solistul vocal, compozitorul şi producătorul trupei Bastille: “Dacă primul nostru album a fost despre procesul de creştere şi despre anxietate, cel de-al doilea este despre încercarea de a găsi un sens în lumea din jurul tău, atât din perspectiva pe care o ai tu, cât şi din cea prezentată de media. De asemenea este despre a pune întrebări lumii şi oamenilor. Ne-am dorit un album un pic confuz, când extrovertit, când introvertit, când senin, când întunecat.”

Turneu în Marea Britanie

Noul album Bastille va fi promovat în turneul “Wild, Wild World Tour”, ce se va desfăşura pe 14 arene din Marea Britanie în octombrie şi noiembrie, inclusiv un show la O2 din Londra. Trupa va continua şirul de festivaluri din această vară, fiind prezentă la T in the Park, V Festival, Festival No. 6 şi Bestival. Fanii Bastille din România îi vor putea vedea pe Dan Smith & Co. la Electric Castle, pe 17 iulie. Vezi mai jos noul video Bastille

Alte stiri din Muzica

Ultima oră