Trupa Tableau Mort anunță albumul de debut (lyric video)

17 Iun 2019 | scris de Alex Revenco
Trupa Tableau Mort anunță albumul de debut (lyric video) Galerie foto (2)

Veil of Stigma. Book I: Mark of Delusion, albumul de debut semnat Tableu Mort , urmeaza a fi lansat pe 28 Iunie in colaborare cu Loud Rage Music. Albumul a fost inregistrat in perioada iulie 2018 – februarie 2019 si mixat si masterizat de renumitul Neil Haynes la Parlour Studios UK unde au mai lucrat printre altii si Dimmu Borgir, Samael sau Brujeria. Coperta (foto2) poarta semnatura lui Alex Shadrin de la Nether Temple Design.

Fondat in Noiembrie 2017 in Londra, Marea Britanie de catre muzicieni de origine romana, sextetul Black Metal Tableu Mort are in actuala componenta fosti membri ai unor trupe ca Necrovile, Sin, Indian Fall sau Decease, toate cu o reputatie solida in underground-ul romanesc si nu numai.

Versurile si imaginea trupei sunt inspirate din Biserica Ortodoxa Româna. Muzica se bazeaza pe riffuri metalice puternice si melodice si încorporeaza elemente din alte genuri extreme metalice. Chiar daca la baza trupa abordeaza black metalul, Tableu Mort au optat pentru o productie moderna si este una dintre primele trupe de gen care utilizeaza elemente moderne (bass drops, etc) în muzica lor. Componenta: George Topor – chitara/keys/backing vocals, Cristian Giurgiu – chitara, George Bratosin – tobe/backing vocals, Radu Vulpe – chitara, Marek Basista – bass, James Andrews – solist vocal. Vezi mai jos Fall of Man, single 2019: https://www.youtube.com/watch?v=7_mUrK0GDx0

Alte stiri din Muzica

Ultima oră