Trupa Nervosa a inceput turneul european

03 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Trupa Nervosa a inceput turneul european

Astăzi, 3 iunie, s-a lansat oficial cel de-al doilea album al formației braziliene Nervosa, intitulat "Agony" și editat de Napalm Records.

62 de concerte în 90 de zile

Tot astăzi a început și turneul de promovare, un turneu uriaș, ce cuprinde 62 de concerte în următoarele 90 de zile. Duminica 26 iunie turneul ajunge și în România, Nervosa urmând să concerteze în club Fabrica, alături de War-Head (Croația), Damage Case și Pyroblast (România). Trio-ul feminin thrash metal din Sao Paulo , Brazilia, este alcătuit din Fernanda Lira (bass, voce), Prika Amaral (chitară, backing vocals) și Pitchu Ferraz (tobe).

În iulie, Nervosa împlinește 5 ani

Până în 2011, când s-a format grupul, fetele au dobândit experiență în trupe de stiluri diferite, precum death metal și crossover. Dar pasiunea comună pentru thrash metal le-a unit în iulie 2011, când cele trei au început să activeze ca grup profesionist, să compună, să înregistreze și să susțină concerte. Duminică, 26 iunie, accesul în fabrica se va face la ora 19.00, programul recitalurilor urmând a fi comunicat ulterior. Biletul este 25 lei (la intrare, în seara concertului, dar se accepta și rezervări, cu plata în avans - relații la 0722.814.991).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră