The Kryptonite Sparks a postat noul EP pe Deezer

29 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
The Kryptonite Sparks a postat noul EP pe Deezer

Pozitivi și plini de speranțe mari și idei noi, cei trei Kryptonite Sparks pregătesc lansarea celui de-al doilea EP din carieră, intitulat “Doi/ A doua undăde bruiaj”. Evenimentul va avea loc pe 5 februarie în Clubul Fabrica, iar EP-ul poate fi ascultat începând de azi în exclusivitate pe Deezer (timp de o săptămână).

Grupul a luat ființă în 2010, la Botoșani, iar după trei ani au înregistrat albumul de debut, „The Kryptonite Sparks”. A participat la mai multe festivaluri, Plopstock, Peninsula, Zilele prieteniei, Rock’n’Iași, Zilele Nordului, Posada Rock, Amfiteatru (Festival de teatru), Durusa SummerHills și la turneul de promovare al albumului Fenomental al grupului Vița de vie.

Anul trecut a câștigat titlul de Best Romanian Alternative Newcomer oferit de Metalhead pentru activitatea din anul 2014. The Kryptonite Sparks înseamnă Răzvan Diaconu – chitară, voce, Rareș Diaconu - bass, voce și Răzvan Anton – tobe iar muzica lor este o combinație de indie, hard rock și alternative. Ei au declarat că principalele influențe vin de la Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră