Taine şi Kempes la Posada Rock 2017

29 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Taine şi Kempes la Posada Rock 2017

Două nume importante ale rockului românesc, cu stiluri muzicale diferite, revin anul acesta la Câmpulung Muscel: Taine va concerta în recital pe 1 septembrie şi Kempes va urca pe scena Posada Rock pe 2 septembrie.

Taine are în spate o carieră de aproape 25 de ani, timp în care a crescut constant, devenind una dintre trupele fanion ale metalului progresiv autohton şi având o istorie strâns legată de Posada Rock (locul al treilea în 1994, marele premiu în 1997, recital în 2011). În componenţa Andy Ionescu (voce, chitară), Teo Pop (tobe), Alexei Nichiforof (bass) şi Petre Iftimie (chitară), TAINE va oferi la Câmpulung Muscel un show special, presărat cu multe surprize.

Kempes este trupa formată în jurul lui Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului românesc, cunoscut pentru cariera sa alături de Cargo şi Rezident EX. Prezența sa pe scena Posada Rock va fi o „Regăsire”, așa cum este intitulat cel mai recent material discografic, după ce publicul a cerut insistent revenirea sa la Câmpulung în urma recitalului energic susţinut în 2014. Ovidiu Ioncu "Kempes" va cânta la Posada Rock 2017 alături de Bogdan Ştefan Buta (bass), Sebastian Nataş (tobe), Alex Vișan (chitară) și Iustin Petrescu (chitară).

Taine şi Kempes sunt primele trupe româneşti care se alătură headlinerilor internaţionali DIRKSCHNEIDER, EVERGREY şi SOEN şi FIREWIND la Posada Rock 2017. În curând, organizatorii vor anunța şi alte formații autohtone care vor cânta în recital. Mai multe informaţii pe www.posadarock.com.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră