‘Springsteen on Broadway’ ‘Leaving Neverland și ‚Aretha !’ printre câștigătorii premiilor Emmy

16 Sep 2019 | scris de Alex Revenco
‘Springsteen on Broadway’ ‘Leaving Neverland și ‚Aretha !’ printre câștigătorii premiilor Emmy

Thom Zimny, regizorul filmului Netflix despre concertul lui Bruce Springsteen de pe Broadway, a câștigat premiul Emmy pentru Outstanding Directing for a Variety Special, el fiind și cel care a mai regizat pentru The Boss filmele Born to Run, Darkness on the Edge of Town și The River.

Producţia HBO "Leaving Neverland", care prezintă mărturiile a doi bărbaţi ce susţin că, atunci când erau copii, au fost abuzaţi sexual de cântăreţul Michael Jackson, a primit premiul pentru cel mai bun documentar.

Aretha! A Grammy Celebration For The Queen Of Soul, o producție CBS, a primit premiul Emmy pentru Sound Mixing, atribuit lui Paul Wittman.

 Documentarul Homecoming, regizat de Ed Burke, despre concertul Beyonce de la festivalul Coachella 2018, cu șase nominalizări la Emmy Awards, nu a primit nimic.

"Familia Simpson/ The Simpsons" a primit premiul pentru cel mai bun serial animat, iar seria cu tematică gay "Queer Eye" a obținut patru trofee.

"Anthony Bourdain Parts Unknown", emisiunea despre călătorii şi gastronomie realizată de regretatul Anthony Bourdain (1956- 2018), a primit două premii Emmy.

Vezi mai jos toate premiile

https://deadline.com/2019/09/creative-arts-emmy-awards-2019-winners-list-1202734630/

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră