Spice Girls se reunesc. Acum sunt GEM

11 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Spice Girls se reunesc. Acum sunt GEM

Din cele cinci fete picante au mai rămas trei Geri (Halliwell) Horner, Emma Bunton și Melanie Brown (Mel B).

Cele trei pregătesc un turneu

Ele au anunțat că vor sărbători 20 de ani de la înființare sub numele de Spice Girls – GEM (Geri, Emma, Melanie). Iată mesajul celor trei: „Vrem să celebrăm și să dăm o petrecere. Și când o vom face, sunteți cu toții invitați. La mulți ani de 20 de ani tuturor fanilor noștri...Această sărbătoare este pentru voi...Sperăm să vă spunem cât de curând...ceea ce vreți voi, ceea ce vreți voi cu adevărat ... #WANNABE”

În cinci ani, au avut zece mari hituri

De asemenea s-a confirmat faptul că cele trei componente ale grupului au fost în studio, unde au înregistrat un nou cântec. În această săptămână se împlinesc 20 de ani de la lansarea single-lului „Wanabe” ajuns nr. 1 în SUA, Marea Britanie, Australia, Franța, Germania, Olanda, Elveția...și multe alte țări. Între 1996 și 2000, Spice Girls a lansat 10 discuri single în Marea Britanie, dintre care nouă au fost pe locul 1 și unul pe locul 2. Halliwell a plecat prima din Spice Girls, după care grupul s-a desființat.

Beckham și Chisholm nu sunt interesate de reuniunea Spice Girls

Deși, inițial, nu au dat un răspuns concret, până la urmă Victoria Adams- Beckham nu este interesată de reuniunea Spice Girls, fiind concentrată pe firmele ei de modă și familie. Ea are patru copii cu celebrul fotbalist David Beckham, trei băieți: Brooklyn Joseph (n.1999, Londra), Romeo James (n.2002, Londra), Cruz David (n. 2005, Madrid) și o fată Harper Seven (n. 2011, Los Angeles). Nici pe Melanie Chisholm nu o interesează reuniunea Spice Girls, lucrând la proiecte solo.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră