ALERTĂ. Cântăreaţa Sinead O'Connor a dispărut. De ce se teme poliţia

16 Mai 2016 | scris de Marina Constantinoiu
ALERTĂ. Cântăreaţa Sinead O'Connor a dispărut. De ce se teme poliţia


Potrivit datelor cunoscute până la această oră, cântăreaţa, care are 49 de ani, ar fi plecat duminică dimineaţa cu bicicleta la o plimbare în apropiere de Wilmette, o periferie a oraşului Chicago. De atunci ea nu a mai revenit la domiciliu.
Cântăreaţa, care întodeauna a avut luări de poziţie foarte tranşante, a postat recent pe Facebook mai multe mesaje îngrijorătoare.
În ultimul mesaj postat, ea pare să-i ceară fiului său să meargă marţi la tribunal pentru a-l lua în grijă pe fratele său.
Anul trecut, ea a sugerat pe reţeaua de socializare că a încercat să se sinucidă, cu o supradoză de droguri, din cauza cruzimii familiei sale.
„A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă”, a declarat sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS.
Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul „Nothing Compares 2 U”, compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.
În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

UPDATE

Sinead O'Connor a fost găsită vie și nevătămată în zona Chigako din statul Illinois (SUA), după cum a declarat poliţia din Chicago. Până la ora publicării acestei informații, nici poliția și nici staff-ul renumitei cântărețe nu au oferit informații suplimentare.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră