Seară DIY Acoustic Live în Club Quantic. Program și promo

17 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Seară DIY Acoustic Live în Club Quantic. Program și promo

Duminică, 21 august, grupurile Breathelast, Till Lungs Collapse și Unflicted cântă acustic în cadrul unui concert 7inc

De la nu metal la hardcore metal

Până acum, Breathelast are la activ peste 60 de concerte, atât în România, cât și în Bulgaria, Ucraina, Ungaria și Republica Moldova. La începuturi, 2010, Ionuț Cojocaru & Co cântau alternativ & nu-metal. În urma unor schimbări de componență și a necesității unui suflu nou, Breathelast abordează acum un hardcore metal viguros.

Album produs de Studio 148

Till Lungs Collapse, deși a lansat primul material în 2015, intitulat “Desuetude”, există încă din 2012. Albumul de debut a fost produs de Studio 148 și, după lansare, trupa a evoluat pe aceeași scenă cu nume precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niște Băieți, Domination.

Trupă nouă cu muzicieni experimentați
Unflicted a prins viață in septembrie 2015, dar până în luna martie a acestui an trupa a stat la “dospit”. În acest interval, au pregătit un setlist pentru aparițiile live, trei piese formând EP-ul "Exposed”. Deși Unflicted este nou în peisajul muzical, componenții trupei (Claudiu Kurilyak, Vlad Bâra, Alexandru Goga, Claudiu Enescu) au experință dobândită anterior, în diferite proiecte.

Programul serii DIY Acoustic Live

19:30 -Unflicted, 20:15 -Till Lungs Collapse, 21:00- Breathelast. Intrarea este liberă. Vezi un promo de prezentare a evenimentului

Alte stiri din Muzica

Ultima oră