Schimbări de regulament la concursul GBOB 2016

28 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Schimbări de regulament la concursul GBOB 2016

Organizatorul concursului anunță că, „anul acesta, formațiile care doresc să participe la concursul GBOB 2016 vor achita o taxă de înscriere. Grupurile muzicale trebuie mai întâi să-și completeze profilul pe noul site unde se găsește și formularul de înscriere.

98 de lei este taxa de înscriere
Taxa de înscriere este 98 de lei de formație și suma se depune în contul: Asociaţia „Sunetul Muzicii”, cu sediu în Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu CIF 33130597, titular al contului RO85BTRLRONCRT0247342501 deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea: Donație pentru GBOB România 2016. După confirmarea donației va începe promovarea formației în concurs. Formațiile finaliste de la GBOB România 2015 se pot înscrie gratis la ediția din 2016”.

Trupele care se înscriu la GBOB au restricții la alte concursuri
Deoarece scopul fiecărei formații este de a avea șanse maxime de calificare în etapa a doua a concursului (la finala națională GBOB) prin votul juriului și prin votul publicului, se interzice participarea la alte concursuri muzicale în localitatea semifinalei GBOB la care participă artistul cu două săptămâni înainte și două săptămâni după data semifinalei.

Două săptămâni înainte și două, după
Spre exemplu, pentru a participa la semifinala GBOB Muntenia în 18 martie a.c., formațiile nu au voie să urce pe scenă la alte concursuri muzicale din București în perioada 3 martie- 1 aprilie 2016.Dacă formația este găsită vinovată de încălcarea acestei reguli (ascunde această informație, se califică în etapa a doua a concursului - și organizatorii află ulterior de această încălcare a Regulamentului ), formația în cauză va fi descalificată din concurs, și va fi înlocuită în finală de formația de pe locul 3. Toate informațiile necesare sunt publicate în Regulamentul GBOB România 2016.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră