Șapte Noi Confirmări la Rockstadt Extreme Fest 2016

13 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Șapte Noi Confirmări la Rockstadt Extreme Fest 2016

La început de an, organizatorii prezintă șapte noi confirmari pentru festivalul de la Râșnov, ce va avea loc la vară. Este vorba despre grupurile Borknagar (Norvegia), Destruction (Germania), Hocico (Mexic), Infest (Serbia), Gutted (Ungaria), Clitgore (Romania) și Mind Assault (Africa de Sud).

Este de remarcat faptul că Mind Assault (foto), un experimentat grup heavy metal înființat în 2004, în Somerset West, lângă Cape Town, este la prima participare la un festival în Europa.

La ediția cu numarul patru a festivalului Rockstadt Extreme, ce va avea loc în perioada 11-14 august, pe terenul de biatlon de la baza cetății Râșnov, și-au anunțat deja prezența formațiile: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation și Misfits.

Organizatorii reamintesc că până pe 4 martie, un abonament este 190 de lei, prețul urmând să crească până la 250 de lei, înainte de festival. Biletele VIP - ce includ meet and greet cu artiștii – sunt 300 de lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră