Rockstadt Extreme Fest între 2 şi 5 august, la Râşnov

31 Iul 2018 | scris de Alex Revenco
Rockstadt Extreme Fest între 2 şi 5 august, la Râşnov Galerie foto (2)

Dupa ce anul trecut a stabilit un nou record, Rockstadt Extreme Fest revine in 2018 mai mare si mai puternic. Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival mai mare, mai divers, mai grandios.

 Rockstadt Extreme Fest 2018 va avea loc in perioada 2-5 august, in aceeasi locatie a  Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania. 

 La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

 Organizatorii promit ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat.   

 Abonamentele sunt 300 lei din 02.07.2018 si pe toata durata festivalului. Acestea se gasesc pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Iata programul pe zile/ ore/ scene la REF 2018:

http://www.rockstadtextremefest.ro/index.php/en/info/program

Regulament Festival

 Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

 Persoanele vor primi la punctul de acces bratari conform tipului de bilet sau abonament achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursata, posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

 Pentru evitarea oricaror neplaceri va recomandam sa achizitionati biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor si bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.

 •  Copiii cu varsta de pana in 7 ani au acces gratuit, iar copiii ce au implinit varsta de 7 ani, pana la data desfasurarii evenimentului, trebuie sa detina un bilet sau abonament valid de acces in zona de festival si camping.

•  Copiii care nu au implinit varsta de 7 ani, au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte sau tutore legal.

•  Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

 Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.

 Este interzis :

•  accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;

•  accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

•  comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor;

•  consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

•  accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;

•  accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping;

 La accesul in perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu bautura si alimente de orice fel, chiar daca este achizitionata din incinta zonei de festival.

 Este STRICT INTERZIS

accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

 Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

 Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentanti artistici sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).

 Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Rockstadt Extreme Fest.

 Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

Info Camping

 Cei care vor sa fie prezenti zi si noapte la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispozitie o zona de camping generoasa, dotata cu toate utilitatile necesare pentru o sedere placuta.

 Campingul va fi dotat cu tot ce este necesar pentru ca totalitatea conditiilor sa asigure o existenta civilizata, placuta, comoda si igienica tuturor participantilor la festival.

 Biletul de camping se achita separat de abonamentul pentru festival, se achita de fiecare persoana si se poate cumpara de la CASA de BILETE situata la intrarea in perimetrul de festival, in orice zi din perioada desfasurarii evenimentului. Nu se pot pastra locuri in camping si nu se fac rezervari.

Campingul se deschide in prima zi de festival, de la ora 12:00. Taxa de camping este de 50 Lei / persoana, valabila pentru toate cele 4 zile de camping.

 Pentru orice intrebari cu privire la accesul si facilitatile de la festival, scrieti pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro

Si  în loc de încheiere, o veste buna, prognoza meteo !

http://www.vremea.net/Vremea-in-Rasnov-judetul-Brasov/prognoza-meteo-pe-7-zile

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră