Rihanna a amânat startul turneului din SUA. Două concerte din Marea Britanie anulate.

21 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Rihanna a amânat startul turneului din SUA. Două concerte din Marea Britanie anulate.

Turneul “Anti”, prevăzut să înceapă în America de Nord , pe 26 februarie, la San Diego, a fost amânat, opt concerte fiind reprogramate în luna mai a.c. Potrivit Los Angeles Times, motivul ar fi “întârzieri survenite în producţia show-ului”. Mai mult, concertele din luna iunie, de la Sunderland (Stadium of Light) şi Cardiff (Principality Stadium) au fost anulate “din motive de logistică”

Noul album Rihanna poate fi considerat un eşec
“Din nefericire, anulări de concerte se pot întâmpla la marile turnee. Ne pare foarte rău pentru fanii Rihannei care şi-ar fi dorit să o vadă în acest concert “ a apărut scris pe site-ul Sunderland AFC.
Deasemenea, noul ei album, “Anti” a înregistrat vânzări de sub 1000 de exemplare/ într-o săptămână, o cifră mult sub aşteptări. Turneul din acest an, de promovare a noului album, este primul turneu mondial al frumoasei interprete, după 2013. În acest weekend a apărut zvonul unui posibil concert Rihanna la Bucureşti, în luna august, neconfirmat până la această oră. Etapa europeană a turneului “Anti” va începe pe 17 iulie, la Amsterdam şi se va încheia pe 18 august, la festivalul Pukkelpop (Belgia).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră