GALERIE FOTO. Muzica Queen a încântat 25.000 de spectatori

22 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
GALERIE FOTO. Muzica Queen a încântat 25.000 de spectatori

În ciuda celor care au ales să nu meargă la concert pe motivul „fără Freddie nu este Queen”, ieri, May, Taylor Sr., Taylor Jr. and Co au realizat un spectacol reușit. Orice s-ar întâmpla, rămâne muzica și aseară despre muzică a fost vorba, una nemuritoare.

Brian May și Roger Taylor
„Veteranii” au fost la înălțime, cum era de așteptat, cu Brian May în prim plan într-un aplaudat solo electric și poate în cel mai emoționant moment al showului- când a cântat împreună cu publicul „Love of My Life” voce, chitară acustică. La „A Kind of Magic”, Roger Taylor a lăsat tobele ( în grija fiului său, Rufus Tiger Taylor) și a cântat cu pasiune celebrul hit Queen.

Adam Lambert
Cât despre „noul nostru băiat...noul bărbat” nimeni nu poate spune că nu are voce, chiar are, dar nu pune suflet în ceea ce cântă. Aproape deloc. Discutabil este felul în care apare pe scenă și regretabil că la bis și-a pus pe cap o coroană. Acesta era momentul de final de concert a lui Freddie. Și râmâne numai al lui. Dar cea mai importantă realizare a acestui concert este entuziasmul celor care s-au bucurat și au cântat alături de Queen + Adam Lambert cântecele care le-au marcat viața.

Ce cântece am ascultat aseară
Flash, The Hero, One Vision, Hammer to Fall, Seven Seas of Rhye, Stone Cold Crazy, Another One Bites the Dust, Fat Bottomed Girls, Play the Game, Killer Queen, Don't Stop Me Now, Somebody to Love, Love of My Life, A Kind of Magic- solo tobe Roger vs Rufus Taylor, Under Pressure (piesă dedicată memoriei lui David Bowie), Crazy Little Thing Called Love, I Want to Break Free, I Want It All, Who Wants to Live Forever, Last Horizon -solo Brian May, Tie Your Mother Down, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga. La bis: We Will Rock You, We Are the Champions, God Save the Queen.

Înainte a fost Paul Rodgers
Unul dintre cei mai mari vocialiști rock, Paul Rodgers a fost primul care a colaborat cu May, Rogers & Co. Între 2004 și 2009, au înregistrat un album de studio, un CD live și încă un live- CD+DVD. Fost în două grupuri intrate în istorie- Free, Bad Company- Rodgers obișnuia în concertele alături de Queen să cânte și piese proprii, precum All Right Now, Bad Company sau Shooting Star.

________________

Imaginile din galeria foto au fost surprinse de fotoreporterului nostru acreditat la acest concert, Daria Tucă.

Mai multe imagini puteți vedea pe pagina de Facebook a Dariei - https://www.facebook.com/dariaanatuca/

{gallery}QueenLambert{/gallery}

Alte stiri din Muzica

Ultima oră