Program și reguli de acces la cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet

01 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Program și reguli de acces la cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet

„Un prieten vine special de la New York pentru a vedea spectacolul Dracula : Muzica și Filmul interpretat la el acasă, în România”, a spus Philip Glass, la conferința de presă ce a avut loc astăzi, în Control Club.

Spectacolele încep la ora 21.30
Mai sunt doar câteva zile până la întâlnirea cu Philip Glass și Kronos Quartet, ce vor susține, în premieră în România, cine-concertul Dracula : Muzica și Filmul, luni, 4 iulie și marți, 5 iulie, la București, Teatrul de Vară Herăstrău. Accesul publicului va fi permis de la ora 20.00 până la 21.15, iar spectacolele vor începe la ora 21.30. Detalii privind locul de desfășurare al evenimentelor și căile de acces sunt disponibile la: www.liveland.ro.

Dirijor este Michael Riesman
Prezentat de LiveLand şi sub patronajul AmCham România, spectacolul Dracula : Muzica și Filmul îi aduce la București pe celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, Philip Glass, și cvartetul de coarde Kronos Quartet, laureat Grammy, pentru a interpreta live, sub bagheta dirijorului Michael Riesman, coloana sonoră originală a filmului-cult Dracula (1931), cu Béla Lugosi în rolul principal.

Biletele în reţeaua Eventim
Pentru a veni în sprijinul spectatorilor care nu au reușit să achiziționeze bilete la premiera din 4 iulie, un contingent de bilete de categoria a II-a, la prețul de 170 lei, va fi pus în vânzare în seara evenimentului, la intrare, începând cu ora 20.00. Pentru spectacolul final din 5 iulie, mai sunt încă disponibile bilete la toate categoriile, online pe Eventim.ro și în rețeaua Eventim.

Reguli de acces
În spațiul destinat evenimentului nu va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare, sticle, bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel. În caz de ploaie, accesul cu umbrele este interzis, spectatorii fiind rugaţi să utilizeze pelerine de ploaie. În incinta Teatrului de Vară Herăstrău, spectatorii vor putea achiziționa bere și băuturi răcoritoare, de la barul special amenajat, iar plata se va efectua doar cu numerar.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră