Premieră mondială: patru morţi pleacă în turneu !

11 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Premieră mondială: patru morţi pleacă în turneu !

Discurile lor se vând şi acum, cântecele le sunt difuzate în continuare la radio, atunci de ce să nu urce şi pe scenă? Claude François, Dalida, Mike Brant şi Sacha Distel au plecat dintre noi cu mulţi ani în urmă, dar asta nu poate fi un obstacol în calea tehnologiei. Începând cu 17 ianuarie 2017, Palais des Congrès din Paris va găzdui comedia muzicală „Hit-parade”, în care vor cânta cele patru vedete ala anilor 70.

Va fi un show de o oră şi jumătate

Mai bine zis hologramele lor, altfel spus imaginile virtuale, reconstituite de calculator după modelele originale. Prin această magie a efectelor speciale, în SUA au fost déjà “resuscitaţi” Michael Jackson, Elvis Presley şi Tupac Shakur, dar în secvenţe de câteva minute. “Dar un întreg spectacol, ce va dura o oră şi jumătate, este o premieră mondială”a declarat David Michel, promotorul turneului francez al spectacolului.

Membrii familiilor celor patru şi-au dat déjà acordul

Primul a fost Claude François Jr. apoi Zvi Brand, fratele lui Mike, după care Laurent Distel, băiatul lui Sacha. Orlando, fratele lui Dalida, a spus că ideea i se pare extraordinară. Potrivit presei franceze, se pare că şi urmaşii lui Joe Dassin ar fi interesaţi de acest show. Investiţia în producţia show-ului este de 5 milioane de euro, aproape dublu faţă de o comedie muzicală cu artişti în viaţă, dar sunt semnale că mai mulţi investitori sunt dispuşi să finanţeze proiectul. Pe 21 aprilie a.c. se pun în vânzare biletele pentru spectacolele de anul viitor.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră