Premieră în România, concertul Metallica sold out în 24 de ore !

29 Sep 2018 | scris de Alex Revenco
Premieră în România, concertul Metallica sold out în 24 de ore !

Dacă până acum auzeam cum biletele la concerte şi festivaluri din Anglia sau Germania erau epuizate în timp record, iată că intrăm şi noi „în rândul lumii”. După cum se ştie, legendarul grup Metallica revine la București, cu turneul Worldwired, într-un concert de senzaţie programat în ziua de 14 august 2019, pe Arena Națională. În deschidere vor cânta Ghost și Bokassa.

Biletele s-au pus în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, în reţelele iabilet.ro şi eventim.ro. Până la sfârşitul zilei de ieri, atât iabilet cât şi eventim (care a făcut cu greutate faţă solicitării) au vândut aproape tot stadionul. Potrivit iabilet.ro mai sunt disponibile în jur de 30-40 de bilete  la categoriile The All Nighmare Long STANDING - Gazon A, la 1600 de lei - pretul biletului (1431 lei) si comision de emitere (169 lei) şi  The All Nightmare Long SEATED, 1600 de lei.  Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.

Turneul Metallica, acum în desfăşurare în SUA şi Canada, se întoarce în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Un concert Metallica, susţinut în acest an, a cuprins următoarele piese: The Ecstasy of Gold (Ennio Morricone), Hardwired Intro, Hardwired, Atlas, Rise!, Seek & Destroy, Hit the Lights, Welcome Home (Sanitarium), Now That We're Dead (cu solo Lars), Dream No More, For Whom the Bell Tolls, Halo on Fire (urmat de solouri Kirk & Rob), Breadfan (Budgie cover), Fuel, Moth Into Flame, Sad but True, One, Master of Puppets, La bis: Spit Out the Bone, Nothing Else Matters, Enter Sandman (cu 'The Frayed Ends of Sanity' outro)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră