Posada Rock Festival, ediţie aniversară

12 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Posada Rock Festival, ediţie aniversară

În acest an sărbătorim 30 de ani de Posada Rock la Câmpulung Muscel iar echipa organizatoare garantează o ediție aniversară de poveste!

Primul weekend din septembrie

Festivalul Posada Rock 2016 se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2016 (da, se revine la 3 zile) tot pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Şi în acest an festivalul rămâne o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale genului, din țară și străinătate.

Premiile din concurs vor fi duble

Noutatea principală în ceea ce privește concursul este că valoarea premiilor se va dubla .
Astfel, premiile oferite formațiilor câștigătoare la Posada Rock 2016 vor fi următoarele:
Marele premiu – 2.000 de euro, Locul 1 – 1.000 euro, Locul 2 – 500 euro, Locul 3 – 200 euro

Înscrierile până la 1 august

Pentru a participa la concurs, formațiile trebuie să trimită în perioada 6 iunie 2016 – 1 august 2016, la adresa de mail posadarock2012@gmail.com următoarele materiale: cel puțin trei piese originale în format MP3, minim un material video sau un link către un material video care să conțină o piesă a formației interpretată LIVE, CV-ul formației (membrii, istoric, palmares, etc.), trei fotografii cu formația la o calitate cât mai bună.

Structura zilelor de festival

În faza finală a concursului vor participa maxim 12 formații, ce vor fi anunțate cel târziu pe 15 august. Structura orientativă a zilelor de festival este: 2 septembrie: 6 formații în concurs și 3 formații în recital; 3 septembrie: 6 formații în concurs și 3 formații în recital; 4 septembrie: 4 formații în gala laureaților și 3 formații în recital. Pentru orice alte detalii suplimentare scrieți la posadarock2012@gmail.com. sau urmăriţi pagina de facebook Posada ROCK Festival 2016.

Formaţii în recital

În perioada imediat următoare vor fi anunţate primele formații confirmate în recital la Posada Rock 2016. Am aflat de la organizatori că: “festivalul își va întări latura internatională iar surprizele vor fi importante”. Festivalul este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung Muscel și este proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră