Posada Rock 2019, comunicat de ultimă oră !

10 Iun 2019 | scris de Alex Revenco
Posada Rock 2019, comunicat de ultimă oră !

Posada Rock 2019 se apropie, începând cu această săptămână vom relua anunțurile cu noi trupe confirmate în recital la ediția din acest an.

Vă reamintim că, odată cu anunțul următoarei formații din recital, prețul abonamentelor va crește de la 100 de lei la 130 de lei. Așa că profitați de ultimele zile de presale. Pe Tiamat îi vom vedea pe 31 august la Câmpulung Muscel https://www.youtube.com/watch?v=aqyjQ6-avK8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fPD0KstLgRqCrBv80VrCNp_-TlmQhoOg_auta4-vCKKrMS0-N5RhGD78

Vă așteptăm la cel mai vechi festival open-air din România! #posadarock #tiamat #campulungmuscel #abonamenteieftine www.posadarock.com  sau pe www.iabilet.ro

Tiamat, legenda suedeză a gothic metalului atmosferic, este unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock, care se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Trupă-cult înființată la sfârșitul anilor ’80, cunoscând un succes masiv în 1994 cu albumul ”Wildhoney”, TIAMAT este o prezență aparte în istoria rockului european. Stilul eclectic, mergând de la death metal în prima parte a carierei la gothic metal pe albumele recente, reflectă personalitatea complexă a liderului trupei, Johan Edlund. TIAMAT a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri europene și nu numai - la începutul anului viitor, va concerta pe scena celebrei croaziere 10.000 Tones of Metal, care pornește din Miami, SUA.

Din concertul TIAMAT de la Posada Rock 2019 nu vor lipsi hiturile ”The Sleeping Beauty”, ”Whatever that Hurts” sau ”Vote for Love”, iar recitalul va acoperi întreaga carieră de aproape 30 de ani a trupei. TIAMAT este unul dintre cei trei headlineri deja anunțați pentru ediția din 2019 a Festivalului Posada Rock, alături de Moonspell și Soen. Alte 6 formații în recital (minimum un headliner și 2 co-headlineri) vor fi anunțate în curând. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente, festivalul rămânând și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră