Pe 29 ianuarie, Călin Pop lansează “Ritual de iarnă”

08 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Pe 29 ianuarie, Călin Pop lansează “Ritual de iarnă”

Cel de-al doilea album solo al lui Călin Pop, compozitor, solist vocal şi chitarist al grupului Celelalte Cuvinte, este editat de Soft Records şi va fi prezentat publicului în cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, pe 29 ianuarie, de la ora 20.00.


“Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, imi voi prezenta compoziţiile personale, născute din pasiunea pentru muzică și din curiozitatea de a explora zone de creaţie ce depășesc graniţele muzicii rock”, spune Calin.


Albumul “Ritual de Iarnă” conţine douăzeci de piese, printre care două prelucrări după melodii folclorice româneşti, “Dansul caprelor” şi “Jocul ursului” și îl prezintă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuţii, culegator de sunete naturale (vânt, ploaie, paşi scârţâind în zăpadă, hârâitul acului de pickup pe şanţul discului de vinil), regizor muzical şi producător artistic.

 

“Într-o lume turmentată de uragane sonore, tornade ritmice şi violenţe de tot felul, aş defini acest album, convins că nu exagerez, drept un bulgăre platinat de emoţie în stare pură, o oază de înfiorată linişte şi visare, o infuzie de balsam pentru sufletul însetat de frumos”, spune celebrul Moşu’ Lungu, în prezentarea albumului.

 

Biletele pentru concertul Calin Pop sunt 50 de lei (într-un număr limitat de 200 !) disponibile în reţeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro. Achiziţionarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervări la telefon 0720.887.115 sau prin e-mail, la rezervari@music-club.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră