Pe 12 mai, concert Enrique Iglesias la Romexpo

11 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Pe 12 mai, concert Enrique Iglesias la Romexpo

Vedeta muzicii latino revine pe 12 mai la Bucureşti cu un spectacol inclus în turneul mondial „Sex and Love”. Programat să se desfăşoare în Pavilionul Central de la Romexpo, concertul va include

Este vorba despre: “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”,“Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”,“Hero” şi multe altele>, ne asigură organizatorul evenimentului, ArtBgRo.

Enrique a înregistrat zece albume de studio, (în spaniolă şi în engleză) ce s-au vândut în peste 137 de milioane de exemplare în întreaga lume, ce l-au propulsat în topul celor mai bine vânduţi artişti latino din toate timpurile.

El deţine şi recordul celor mai multe hituri nr.1 în toate topurile Billboard iar cu 13 cântece ajunse pe primul loc în topurile Billboard's Dance, este singurul bărbat ce a atins această performanţă.

Biletele se pun în vânzare, mâine, 12 ianuarie, la ora 10.00, în reţeaua eventim şi pe www.eventim.ro.
La concertul Enrique Iglesias sunt două categorii de bilete, 299 de lei (Standing) şi 359 de lei (Fan Pit) iar primele 1000 de bilete Fan Pit vor avea un preţ promoţional, 319 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră