Omelette, în deschidere la Lazy Monday.

08 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Omelette, în deschidere la Lazy Monday.

Luni, 11 iulie, trupa Omelette cântă în deschiderea britanicilor de la James și Public Service Broadcasting, în cadrul Lazy Monday, la Teatrul de Vară din Herăstrău.

Dez și Alin vin din Jazzadezz

Formată în 2015, trupa synthpop/ synthpunk Omelette este alcătuită din Dez (voce și compoziție), Alin Zăbrăuţeanu (compoziție și sound production), Vali Chincişan (artist vizual). Cei trei au lansat până acum patru videoclipuri: “With a Rose with a Fire”, “Hello”, “Be Kind For Real” și “Kissing”. Omelette este al doilea proiect muzical al lui Dez și Alin. Cu primul, intitulat Jazzadezz, au lansat două albume: “Inimani Mal” (2008) și “Panta Rhei” (2010). Vali Chincişan este VJi încă din 2004 și, pentru “Copacul Urban/ Urban Tree”, a câștigat premiul pentru “Cel Mai Bun Film Românesc” la Animest, în 2009.

Primul recital începe la 19.15

Lazy Monday a inventat cea mai bună zi de luni a anului și va aduce pe 11 iulie trei concerte într-o singură seară la Teatrul de Vară Herăstru: James, Public Service Broadcasting și Omellette. Biletele, disponibile pe LazyMonday.ro, au următoarele categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: Cat. II (făra loc) - 175 lei, Cat. I - 200 lei, Cat. VIP - 220 lei. Porțile Teatrului de Vară din Herăstrău se deschid la ora 18.30, iar la 19.15 își începe recitalul trupa Omelette, urmată de Public Service Broadcasting și James. Vezi mai jos videoclipul Hello al trupei Omelette

Alte stiri din Muzica

Ultima oră