O nouă confirmare la Maximum Rock Festival 2016 (video)

16 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
O nouă confirmare la Maximum Rock Festival 2016 (video)

Încă o formație și-a anunțat prezența la ediția din acest an a festivalului, ce va avea loc în zilele de 14 și 15 octombrie la Arenele Romane.

Grup melodic goth metal din Germania

Este vorba despre Aeverium, care a luat ființă în 2013 în orașul Viersen din Germania. Cântă melodic goth metal, “o îmbinare de note agresive și pline de mister, ce aduc aminte de formații precum Evanescence, KoRn sau HIM, așa cum se poate deduce și din EP-ul „The Harvest“, lansat la sfârșitul anului 2013”. Anul trecut a lansat primul album intitulat „Break Out“ și a cântat la diferite festivaluri, precum Castle Rock Festival din Germania sau alături de Xandria în turneul acesteia, „Sacrificium“. La această oră, Aeverium este în turneu alături de Kamelot (Haven Tour 2016 Part 3) iar anul viitor va susține formația Lord of the Lost în Raining Stars Tour 2017.

În avans, abonamentul la Maximum Rock Fest este 115 lei

Aeverium se alătură celorlalte formații anunțate deja: Kamelot (SUA), Moonspel (Portugalia), Serenity (Austria), Beyond the Existence (Grecia), Lachrymose (Grecia), Velian (Bulgaria), In Mourning (Suedia), Votum (Polonia), Tiarra (România), E-An-Na (România), Arsea (Italia), Anuryzm (Emiratele Arabe Unite), Burning Rome (Italia). În avans, abonamentul este 115 lei iar organizatorii au o nouă ofertă pentru toți cei care vor să vină la festival însoțiți de cineva. Astfel, două abonamente sunt 215 lei, acestea fiind disponibile pe AmBilet.ro, IaBilet.ro, și în rețeaua Eventim.ro (plus magazinele partenere). Vezi mai jos un clip recent al grupului Aeverium 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră