Noul clip Bodark este „Pe dinți”

25 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Noul clip Bodark este „Pe dinți”

Grupul bucureștean Bodark a lansat al doilea single de pe viitorul album iar videoclipul abordează „lupta interioară a omului care ar putea sa facă multe, dar se pierde mereu în cotidian și în micile rutine ale vietii, așa cum ar fi... spălatul pe dinți”.

Uman și maniac
Noul album se va numi “Umaniac”, având ca temă „o combinație între 'uman' și 'maniac', o luptă între latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. Este subliniată totodată credința în oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor”.
Albumul este produs de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) iar mixajul final și masteringul sunt realizate de Adam Whittaker (SpaceRay Music, UK) – cunoscut pentru colaborările avute cu Grimus, OCS, Velosonics, The Amsterdams, Luna Amară.

Albumul de debut este „beton”
Bodark este alcătuit din Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitară), Andrei Namian (chitară) și Alex Bacșei (tobe). Înființat în 2010, este unul dintre cele mai valoroase grupuri rock românești din noul val, cu un debut „beton”, albumul “Pot”(2014). În același timp, se numără printre puținele formații care încă mai cred în limba română !

Alte stiri din Muzica

Ultima oră