Moment of Silence: Ovidiu Anton își prezintă trupa

13 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Moment of Silence: Ovidiu Anton își prezintă trupa

Deși piesa "Moment Of Silence", ce trebuia să reprezinte România la Eurovision, nu a mai ajuns pe scena concursului, a avut parte de o atenție sporită.

Anton promite apariții live remarcabile

Ovidiu Anton a depus eforturi considerabile pentru a nu se lăsa descurajat de cele întâmplate iar susținerea românilor l-a ambiționat să meargă mai departe. El a muncit susținut pentru a da o noua direcție carierei sale muzicale și a format un grup, alături de prieteni mai vechi sau mai noi și lucrează intens la noi piese. Instrumentiștii care i s-au alăturat pentru a forma grupul Anton sunt nume apreciate în peisajul rock autohton: Cristi Gram (chitară), Călin Grigoriu (chitară), Fernando Drăgănici (tobe), Dani Vlad (bass) și Liviu Sorescu (claviaturi). Împreună, cei de mai sus au filmat recent videoclipul oficial al piesei "Moment Of Silence" pentru a marca nașterea grupului Anton, care promite apariții live remarcabile.

"Împreună suntem puternici"

Masterul piesei a suferit la rândul său modificări, se poate auzi chitara lui Cristi Gram iar soundul a devenit mai rock, mai aproape de stilul muzical pe care il va aborda trupa – un metal rock melodic. Iată ce spune Ovidiu: "După îndepărtarea rușinoasă a României de la Eurovision am considerat că Moment of Silence, atât mesajul puternic cât și povestea tristă și nedreaptă ce a luat naștere, reprezintă o încărcătură prea mare pentru a veni cu încă o poveste în clip.De aceea am ales s-o prezentăm simplu și curat într-un decor semnificativ, o mansardă pustiita de timp pe care o aducem la viață cu forța acestei piese.Vreau să le mulțumesc încă o dată romanilor de pretutindeni care m-au susținut! Nu uitați că Moment Of Silence este piesa noastră, a tuturor, este îndemnul la trezire, nu suntem o turmă, suntem lupi, suntem aici și împreună suntem puternici!". Vezi mai jos noul clip înregistrat de grupul Anton

Alte stiri din Muzica

Ultima oră