Mick Jagger, tată pentru a opta oară !

15 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Mick Jagger, tată pentru a opta oară !

Faimosul solist de la Rolling Stones, care împlineşte 73 de ani pe 26 iulie, are o relaţie cu balerina Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani.

Prima balerină din viaţa lui Mick
Aceasta este însărcinată în trei luni şi va devein mamă pentru prima oară. Potrivit ziarului The Sun, Melanie a declarat că este „foarte surprinsă şi fericită“. Iar o sursă apropiată celor doi a spus „Sunt veşti minunate. Va fi al optulea copil al lui Mick. Melanie este foarte inteligentă, deschisă şi are propriile idei despre cum să-şi conducă viaţa. Ştie ce relaţie minunată are Mick cu copiii săi, iar el aşteaptă să fie din nou tată“. Mick Jagger şi Melanie Hamrick s-au cunoscut în iulie 2014, atunci când au fost surprinşi pe un balcon din Zurich (foto).

“Vânător sexual imposibil de oprit”
Categoric, fosta lui soţie, Jerry Hall a avut dreptate când a spus: "Mick Jagger este un vânător sexual imposibil de oprit". Cel mai mare copil al lui Mick este Karis Hunt Jagger, 45 de ani, din relaţia avută cu actriţa şi cântăreaţa Marsha Hunt (acum în vârstă de 70 de ani). Din prima lui căsătorie, cu Bianca Jagger (71 de ani) a rezultat Jade Jagger (44 de ani). Cu fotomodelul Jerry Hall, Mick a avut patru copii: Elizabeth, 32, James, 30, Georgia, 24 şi Gabriel, 18 ani. Cu fotomodelul brazilian Luciana Gimenez, 46 de ani, mai are un băiat, Lucas, în vârstă de 17 ani.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră