Marele actor Mads Mikkelsen, fan al lui Adrian Naidin. Ce a postat pe rețelele de socializare

09 Ian 2018
Marele actor Mads Mikkelsen, fan al lui Adrian Naidin. Ce a postat pe rețelele de socializare Galerie foto (3)

Marele actor danez Mads Mikkelsen, cunoscut pe plan internațional pentru rolul lui Tristan din producția lui Jerry Bruckheimer, ”King Arthur” (2004), însă mai ales pentru rolul antagonistului Le Chiffre în cel de-al 21-lea film cu James Bond, ”Casino Royale” (2006), este fanul violoncelistului român Adrian Naidin.

Într-o postare pe Twitter și Instagram din contul oficial madsmikkelsen.com al actorului, este promovat un articol apărut în presa din România, în cotidianul România liberă, intitulat „Pân’la rai – o piesă cu succes internațional. Adrian Naidin de film”, actorul danez fiind entuziasmat de interpretarea lui Naidin. 

Postarea, adresată în primul rând fanilor români ai actorului, reamintește că Naidin a interpretat respectiva melodie în filmul ”The Necessary Death of Charlie Countryman”, din distribuția căruia a făcut parte Mads Mikkelsen.

 

 

”Colaborator al lui Frederik Bond pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman“, un proiect de suflet al actorului american Shia LaBeouf, violoncelistul Adrian Naidin revine în lumea filmului cu piesa „Pân’la rai“, de data aceasta într-o producție spaniolă, „Jaulas“, film care, cel mai probabil, va avea lansarea în cadrul Festivalului de Film de la Berlin”, scrie România liberă în articolul promovat de Mads Mikkelsen pe Twitter și Instagram. 

Detaliile referitoare la un film aflat în post-producție sunt, cel mai adesea, secrete, însă piesa aleasă pentru a acompania anumite scene din poveste are deja o carieră internațională, fiind și preferata producătorilor de la Voltage Production şi Bona Fide Productions. Aceștia au inclus „cânticele“ imaginate de Adrian Naidin pe coloana sonoră a filmului aspirant la Oscar „The Necessary Death of Charlie Countryman“, o poveste de dragoste care, în afara lui Mads Mikkelsen, îi mai include și pe Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood şi Melissa Leo în distribuţie.  

Adrian Naidin este, printre altele, realizator al emisiunii ”Antitristul”, la postul de radio SMART FM, care se difuzează miercurea, de la ora 20:00.

În imagine, Adrian Naidin, în studioul SMART FM.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră