Marco Di Sapia va cânta cu Schoenbrunn Orchestra

19 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Marco Di Sapia va cânta cu Schoenbrunn Orchestra

Alături de soprana Milena Arkovska, baritonul italian Marco Di Sapia va cânta împreună cu celebra Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna.

Di Sapia s-a mutat la Viena în 1997

Spectacolul, programat pe 23 decembrie la Sala Palatului, va fi un eveniment ce trebuie privit ca un concert aparte de Crăciun dedicat iubitorilor muzicii clasice. Marco Di Sapia are o carieră foarte activă și complexă. La începutul carierei sale artistice, de la o vârstă destul de fragedă, a fost actor de teatru pe scenele din Italia și Germania. Marco a locuit în multe țări, vorbește fluent italiana, germana, franceza și engleza. În 1997 s-a mutat în Viena iar debutul s-a produs la Neue Oper Wien, cu rolul lui Sid din opera scrisa de Bejamin Britten.

A urcat și pe scena Operei din București

A absolvit Conservatorul în 2005. I-a fost oferită, de asemenea, o diplomă suplimentară în operă, Lieder la University for Music and Performing Arts din Viena. A câșigat o mulțime de premii, inclusiv o bursa specială la Concours International de Musique de Chambre din Lyon, ceea ce a însemnat o colaborare cu Centre National d’Insertion Professionnelle des Artistes Lyriques (CNIPAL) din Marsilia pentru sezonul 2006-2007. Di Sapia a urcat și pe scena Operei Naționale din București, în rolul lui Alidoro din lucrarea lui Gioachino Rossini “La Cenerentola”. La spectacolul din decembrie, organizat de German Quality Entertainment, vom putea asculta live „cele mai încantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor în Palatul Schoenbrunn din Viena”. Biletele, pe eventim.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră