Mâine, The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute Live”

06 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Mâine, The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute Live”

Primul concert al trupei lui Michael Jackson va avea loc pe 7 iulie la Sala Polivalentă.

Circa 7.000 de spectatori

Iată ce au spus organizatorii: „Ne dorim să oferim publicului cele mai bune condiții de vizionare a show-ului. Încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunțate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduiește circa 7.000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse la vânzare. La ora actuală au mai rămas foarte puține bilete disponibile”- Florina Constantinescu, event planner Music Event România.

Bilete la Diamond, Golden și Normal circle

Sectoarele pentru care au optat spectatorii se vor regăsi și în incinta Sălii Polivalente, de asemenea, aer conditionat si puncte de catering pentru toate gusturile. Membrii trupei lui Michael Jackson s-au reunit în premieră mondială pentru prima dată în România la 7 ani de la moartea Regelui Pop. Repetițiile s-au defășurat în condiții foarte bune la Sala Polivalentă, iar artiștii s-au declarat încântați să susțină concertul aici și au pregătit publicului o seară de neuitat. Biletele sunt Diamond circle- 300 de lei- preț normal/ 255 de lei- elevi/ studenți, Golden circle- 150/ 127,50 lei, Normal circle- 80/ 68 de lei, disponibile în rețeaua eventim.

Echipa lui Michael din turneele „Bad” și “Dangerous”

Claudiu Mike Șerban, președintele fan clubului Michael Jackson România a declarat: „Fanii mai tineri care nu au avut șansa să participe la un concert Michael Jackson vor avea acum ocazia, chiar dacă este un concert tribut să vadă un pic din magia lui Michael Jackson și când spun asta mă refer la show-ul în sine, deoarece vor fi prezenți oameni care au lucrat cu Michael în turneele Bad și Dangerous. Per ansamblu, cred că este un lucru benefic pentru generația tânară care din păcate nu cunoaște ce înseamnă un show MJ decât din poveștirile fanilor mai vechi sau de pe youtube”.

Fabio este cel mai potrivit pentru acest spectacol

Alături de trupa lui Michael, pe scena sălii Polivalente va urca Fabio Morda (foto). Despre acesta, Claudiu Mike Șerban a spus: „ l-am ascultat și e foarte bun în ceea ce face, atât din punct de vedere vocal dar și coregrafic. Știu că s-au născut mai multe controverse vis-a-vis de cine ar trebui să fie pe scenă dar părerea mea este că dacă Michael Prince, fostul producator muzical al lui Michael Jackson și LaVelle Smith Jr unul dintre coregrafii și dansatorii lui Michael Jackson l-au ales pe Fabio înseamnă că el este cel mai potrivit pentru acest spectacol. Fabio nu a fost singurul contactat de producătoriispectacolului The Ultimate Thriller dar din câte am înțeles de la Robert Hayman producătorul acestui spectacol Fabio a fost singurul care a reușit să se ridice la standardele impuse de acest spectacol, adică să și poată cânta dar și dansa două ore și jumătate”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră