Mâine, la Cluj începe festivalul Untold

03 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Mâine, la Cluj începe festivalul Untold

Principala scenă a festivalului va fi cel mai mare podium amenajat în România, depășindu-l ca suprafață pe cel de anul trecut, care a fost construit pe același amplasament, respectiv stadionul Cluj Arena.

Un număr dublu de echipamente
Potrivit organizatorilor scena va avea o înălțime de 28 de metri și o deschidere de 120 de metri, urmând să fie amplasat un număr dublu de echipamente față de prima ediție a festivalului, cea de anul trecut, când orașul Cluj a deținut titlul de "Capitală Europeană de Tineret", iar Untold a fost principalul eveniment al acestei manifestări. "Vom avea o producție mai impresionantă decât cea de anul trecut. Scena principală de pe stadionul Cluj Arena va fi cea mai mare amplasată în România, cu decor și echipamente...Vom avea un număr dublu de echipamente față de anul trecut, vom avea lasere, focuri de artificii, lumini pe întreg perimetrul stadionului, ecrane mai mari la scenă", a spus directorul general al Untold, Bogdan Buta.

Actorul Kristian Nairn, Hodor din „Urzeala tronurilor”, va fi DJ
Una dintre principalele atracții ale festivalului va fi prezența, pe scenă, ca DJ, a lui Hodor, personajul din "Game of Thrones" (foto). Actorul Kristian Nairn, care interpretează acest personaj este pasionat de muzica house și este, de mai bine de cinci ani, un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. La ediția din acest an sunt așteptați să urce, pe cele 10 scene ale Festivalului Untold, peste 150 de artiști atât din România cât și din întreaga lume. Dat fiind faptul că organizatorii se așteaptă la o participare mai numeroasă decât cea din 2015, anul acesta vor fi mult sporite și măsurile de securitate, atât pentru a se asigura o bună desfășurare a concertelor cât și din cauza contextului internațional.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră