Laura Pergolizzi și Asaf Avidan cântă la lună plină

24 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Laura Pergolizzi și Asaf Avidan cântă la lună plină

Full Moon Live e un fest nou, ce va avea loc în zilele de 16 și 17 septembrie, la Arenele Romane.

Programul evenimentului
Noua senzație a muzicii americane, Laura Pergolizzi (cu numele de scenă LP, foto) și Asaf Avidan, muzicianul blues folk rock din Israel, sunt atracțiile evenimentului organizat de Events. Pe scena Full Moon Live vor mai urca Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra. Programul Full Moon Live: Vineri, 16 septembrie- DJ set, Yellow (RO), DJ set, Lucia (RO), DJ set, Asaf Avidan (ISR),
Sâmbătă, 17 septembrie-DJ set, Imagination Orchestra (RO), DJ set, Moonlight Breakfast (RO) , DJ set
Laura Pergolizzi (SUA)

Pergolizzi a compus pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher.
Una dintre cele mai ascultate piese ale verii acestui an este “Lost On You, interpretată de LP, solistă și compozitoare din New York, stabilită în Los Angeles. Cântă rock pop indie, are trei albume la activ-
Heart-Shaped Scar (2001), Suburban Sprawl & Alcohol (2004), Forever for Now (2014)- iar în postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher. Hitul care a propulsat-o la nivel mondial este “Lost on you” (iunie 2016), care, împreună cu single-ul “Muddy Waters”, vor fi incluse în cel de al patrulea album. Este primul ei concert în România. 

Avidan a înregistrat trei albume cu The Mojos
Muzicianul israelian născut în Ierusalim dar crescut în Jamaica și New York, și-a lansat E.P.-ul de debut, „Now that you’re leaving” în 2006. Doi ani mai târziu apare primul album, “The Reckoning”, urmat de „Poor Boy/Lucky Man” în 2009. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, “Through the Gate”, ambele părți au pornit proiecte pe cont propriu. Asaf Avidan și-a croit drum prin lume cu o serie de concerte acustice, ajungând și în România în 2014, la WonderDay. Cu acel prilej, Asaf Avidan a povestit despre originile lui, bunicii lui fiind români imigranţi în Israel.

În presale, abonamentele sunt 179 de lei
Abonamentele pentru ambele zile costă 199 lei dar în presale, primele 300 de abonamente, la prețul de 179 lei, intră direct în Golden Ring. Ofertă promoțională disponibilă în limita a 300 de abonamente, până pe 31 august inclusiv. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau în rețeaua magazinelor partenere. Abonamentele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră