Laura ‘LP’ Pergolizzi cântă în deschidere la Kings of Leon

25 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Laura ‘LP’ Pergolizzi cântă în deschidere la Kings of Leon

LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care grupul american îl susţine pe Arena Naţională din Capitală, pe 17 iunie.

Hitul “Lost On You” a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști de vara trecută. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

 A moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, și a adoptat numele de scenă LP în 2010. A lansat patru albume şi un EP şi a compus piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

 Primul său album, "Heart-Shaped Scar", a apărut în 2001, urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into The Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan"

 Cel mai recent album LP, "Lost On You", a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua întalnire a artistei americane cu fanii români – ea a mai susținut un concert la București în toamna lui 2016.

 Biletele la acest concert, organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București sunt Categoria 1: 230, Categoria 2: 180, Categoria 3: 160, Categoria 4: Sold Out, Categoria 5: 95, Golden: 285, Gazon: 190 şi VIP: 500 de lei. Acestea sunt disponibile pe www.bilete.ro și în reşeaua magazinelor partenere.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră