La Posada Rock 2017, Udo DIRKSCHNEIDER cu full classic ACCEPT set !

18 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
La Posada Rock 2017, Udo DIRKSCHNEIDER cu full classic ACCEPT set ! Galerie foto (2)

Legendarul solist german, cu vocea sa inconfundabilă şi sufletul atâtor hituri nemuritoare precum "Metal Heart", "Princess Of The Dawn" și "Balls to the Wall", se va auzi live pe scena Posada Rock 2017.

În cadrul turneului "Farewell to Accept", legendarul Udo DIRKSCHNEIDER a scris o nouă poveste de succes, mai mult de două treimi din spectacolele susținute în întreaga lume fiind sold out.

Pe 2 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, veteranul metalului german va scrie finalul unui imens capitol din istoria muzicii în modul său unic: cântând hiturile care l-au consacrat începând cu anii ’80, alături de formația ACCEPT.

„Încă sunt cuprins de emoții și mă simt foarte bine cântând aceste melodii live”, a spus Udo „Sunt parte din trecutul meu și, în cele din urmă, parte din vocea mea. Dar vine un moment în viață când trebuie să închizi un capitol. S-a vorbit atât de mult despre ACCEPT și au fost atâtea speculații. Voi face acum declarația mea muzicală finală și, pe durata concertului, voi oferi publicului șansa de a se bucura de aceste cântece, în interpretarea mea, pentru ultima dată.” Udo va fi acompaniat de muzicienii din formaţia sa actuală U.D.O. împreună cu noul chitarist Bill Hudson (ex. Circle II Circle, Jon Oliva's Pain și TSO).

DIRKSCHNEIDER este primul headliner anunțat la Posada Rock 2017. În curând vom mai anunța încă doi headlineri plus alte 6 formații care vor cânta în recital. Festivalul Posada Rock, organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii şi se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen musical, din țară și străinătate. Structura orientativă a zilelor de festival va fi următoarea:

- 1 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital

- 2 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital

- 3 septembrie: 4 formații în gala laureaților și 3 formații în recital

Regulamentul concursului va fi postat pe site-ul festivalului: www.posadarock.com.

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:

PRESALE 1 (până la 15 iulie): 20 lei / zi sau 50 lei abonamentul pe 3 zile

PRESALE 2 (15 iulie - 31 august): 30 lei / zi sau 70 lei abonamentul pe 3 zile

LA INTRARE (1 - 3 septembrie): 40 lei / zi sau 100 lei abonamentul pe 3 zile

Acestea pot fi procurate direct de pe site-ul festivalului: www.posadarock.com, de pe  www.iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră