La funeraliile lui Lemmy, familia şi prietenii au evocat întâmplari amuzante

10 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
La funeraliile lui Lemmy, familia şi prietenii au evocat întâmplari amuzante

Ieri după amiază, în capela cimitirului Forest Lawn din Los Angeles, familia, prieteni şi colegi din lumea muzicii rock au celebrat viaţa celui care a fost solistul grupului Motorhead. Muzicianul britanic, născut Ian Fraser Kilmister în Burslem, Stoke-on-Trent, a murit pe 28 decembrie, în vârstă de 70 de ani, în urma unui cancer „extrem de agresiv.”


Toboşarul Mikkey Dee- Motorhead, Dave Grohl- Foo Fighters, Slash- Guns N' Roses, Robert Trujillo şi Lars Ulrich- Metallica, Rob Halford-Judas Priest, Scott Ian – Anthrax, cu toţii au luat cuvântul şi au evocat uriaşa personalitate a celui dispărut. Fanii au fost rugaţi să nu vină la capelă şi să urmărească ceremonia împreună, în barurile preferate ale lui Lemmy, în faţa unui pahar de whiskey.


Funeraliile au fost de fapt o ceremonie de celebrarea vieţii lui Lemmy şi a fost deschisă de Todd Singerman, managerul grupului Motorhead. Acesta a spus “ştim cu toţii că Lemmy nu şi-ar fi dorit nimic formal sau sumbru aşa că haideţi să-i facem pe plac” după care i-a dat cuvântul lui Paul Inder Kilmister, fiul lui Lemmy.


Slash a spus că <este onorat că a fost prieten cu Lemmy, care şi-a trăit viaţa exact cum a vrut. Muzica şi personalitatea lui sunt nemuritoare>. La sfârşitul ceremoniei, Dave Grohl a povestit cum l-a întâlnit prima oară pe Lemmy, cu 20 de ani în urmă, a spus “a fost eroul meu, un adevărat rock 'n' roller" şi a băut un pahar de wiskey în memoria lui.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră