Katy Pary cântă “Rise”, imnul Olimpiadei de la Rio (video)

15 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Katy Pary cântă “Rise”, imnul Olimpiadei de la Rio (video)

Piesa va promova transmisiunile în direct ale Jocurilor Olimpice de la Rio pe postul american de televiziune NBC.

Spotul vizionat în peste 20.000 de cinematografe din SUA

“Rise” este o nouă piesa compusă de Katy Perry, disponibilă exclusiv pe Apple Music. Artista aduce un puternic mesaj despre speranţă şi este un imn al convingerii, perseverenţei şi transformării. NBC va folosi piesa “Rise” în promovarea, dar şi în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, inclusiv în timpul transmisiunii din prime-time de vineri, 5 august, în seara Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor. NBC si Katy au colaborat la realizarea unui spot al piesei, ce va putea fi vizionat, de astăzi, în peste 20 de mii de cinematografe din Statele Unite. O versiune extinsa a spotului va debuta în emisiunea Today.

"Împreună ne putem ridica deasupra fricii"

“Este o piesă care există în interiorul meu de câţiva ani şi care a reuşit, în sfârşit, sa iasă la suprafaţă. Am fost inspirată să o finalizez acum, decât să o păstrez pentru urmatorul meu album, pentru că acum, mai mult ca niciodată, este momentul ca lumea noastră să se unească”, a spus Katy Perry. “Ştiu ca împreună ne putem ridica deasupra fricii – în ţara noastră şi în intreaga lume. Nu mă pot gândi la un exemplu mai bun decât atleţii olimpici, care se reunesc la Rio cu putere şi neînfricare, pentru a ne aminti tuturor cum ne putem uni în hotărârea de a fi cea mai bună versiune a noastră. Sper ca acest cântec să ne inspire pe toţi să vindecăm, să ne unim şi să ne ridicăm împreună.”

Peste 10 miliarde de stream-uri

Katy Perry este cel mai bine vândut artist în mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de stream-uri în întreaga lume. Ea şi-a făcut debutul la Capitol Records în 2008 cu “One of the Boys” şi şi-a consolidat statutul de superstar internaţional cu albumul ce a urmat, “Teenage Dream”, din 2010. “Prism”, cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima poziţie din iTunes în 100 de ţări şi a vândut mai bine de 11 milioane de unităţi în intreaga lume. Cu single-urile “Firework” sau “Dark Horse”, fiecare depăşind 10 milioane de unităţi vândute, Katy este prima artistă care a câştigat două Discuri de Diamant de la RIAA pentru vânzări digitale. A susţinut un turneu sold out, Prismatic World Tour, în faţa a două milioane de spectatori, în 151 de spectacole. Vezi mai jos videoclipul piesei "Rise", compusă de Katy Perry 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră