„În ziua a opta” se lansează @ Quantic Club

02 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
„În ziua a opta” se lansează @ Quantic Club

Trooper anunță concertul de promovare al celui de-al optulea album de studio

Suntem un tren de mare viteză care merge spre prăpastie

Discul este intitulat „În ziua a opta” iar concertul de lansare va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în club Quantic (din noua locație din Intrarea Grozăvești), de la orele 20:00. Despre cum a fost ales titlul și despre album, în general, solistul Alin Dincă ne-a spus următoarele: "În ziua a opta- este un titlu ce a venit în momentul în care a devenit clar că lumea asta nu se îndrepată spre o direcție bună. Este clar că suntem un tren de mare viteză care merge spre o prapastie și nu se mai poate frâna sub nicio formă. Ziua a opta este ziua în care Dumnezeu îi cere Dumnezeului Său să facă ceva să Îl ia de pe pamânt. Dumnezeu refuză să mai aibă grijă de creaturile astea marunte care au ca unic scop să se ucidă între ele. În ziua a opta este rugăciunea unui Dumnezeu care și-a pierdut speranța și vrea o nouă șansă în moarte”

Albumul are de la balade până la piese metal

„Este un disc Trooper. Cred că am ajuns în punctul în care avem o identitate și lumea știe exact la ce să se aștepte. Plaja stilistica este largă. De la balade cu pian până la piese brutale de metal. Nu ținem cont de nimic și scriem fix ceea ce ne dorim. Asta a fost mereu una dintre treburile minunate în Trooper. Nu am avut bariere impuse de nimeni, nu am avut program de compus, nu am avut nimic de genul ăsta. Am scris ce am vrut! Am introdus și o serie de coveruri surpriză. Câteva piese cântate de artiști români pe care îi iubim. Pentru noi fiecare disc Trooper este special. Nu avem două albume identice. Mereu este minunat să te apuci să compui și să vezi încotro merge treaba. Mereu ajungem într-un punct în care ne simțim teribil de bine. Sper ca și de această dată, ca și la precedentele albume, să reușim să rezonăm și cu iubitorii de Trooper”.

Intrarea la concertul de lansare este 30 de lei, în avans

Pentru acest eveniment, organizat de Kompas Events, biletele se pot achiziționa de pe eventim.ro, iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/) și din rețeaua magazinelor partenere, la prețul de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră