În premieră, concert Sting la Cluj !

12 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
În premieră, concert Sting la Cluj !

Dupa concerte sold out in America de Nord, Europa si America de Sud, noi spectacole in Asia  plus numeroase prezente programate in cadrul unor festivaluri europene, turneul mondial Sting  – 57th & 9th continuă.

În septembrie şi octombrie sunt programate noi concerte, inclusiv cel din România confirmat pentru data de 17 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj. Deci Sting va canta pentru prima data in Transilvania si promoveaza lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock “57th & 9th”. Sting va fi acompaniat de Dominic Miller, chitarist - unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai artistului, Josh Freese (tobe) si Rufus Miller (chitara), alaturi de Joe Sumner (băiatul lui Sting, chitariast)-invitat special, dar si de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul rock al lui Sting a inceput in America de Nord in luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orase din Europa, America Centrala si de Sud si Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor si a criticilor deopotriva. Turneul 57th & 9th este promovat de Live Nation Global Touring, produs de Cherrytree Management si RZO Entertainment. Concertul din Romania este organizat de Emagic.

 

Biletele pentru concertul din Cluj se vor pune in vanzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00 pe www.eventim.ro, insa membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze biletele mai devreme, incepand de marti, 13 iunie, detalii complete despre cum vor putea face acest lucru fiind disponibile pe site-ul www.sting.com/tour. Pentru detalii suplimentare despre turneu si bilete, puteti vizita site-ul oficial al artistului: www.sting.com

Alte stiri din Muzica

Ultima oră