În premieră, concert Blues Brothers în România !

05 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
În premieră, concert Blues Brothers în România !

The Original Blues Brothers Band, una dintre cele mai iubite formaţii din peisajul muzical mondial, recunoscută și pentru succesul uriaș al filmului ce îi poartă numele, va face show toamna aceasta la București.

Cap de afiş la marile festivaluri de jazz

Concertul legendarului grup de muzicieni americani, reprezintă o premieră pentru iubitorii de blues din România și, va avea loc pe 18 octombrie, la Sala Palatului.
The Original Blues Brothers Band au fost și sunt cap de afiș în cele mai importante festivaluri de Jazz și Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair în Franța, North Sea Jazz Festival în Olanda, Pistoia Blues Festival în Italia și Montreux Jazz Festival în Elveția.

Trei concerte sold out la Olymplia din Paris

O experiență deosebită a avut loc la Paris, unde formaţia a avut trei concerte sold out la Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima dată în istoria sălii, pentru a face faţă numărului mare de persoane. Alături de Steve Cropper "The Colonel" (chitară) și Lou Marini "Blue Lou” (saxofon), doi dintre fondatori, vor fi prezenți actualii membri ai grupului, John Tropea "Smokin John" (chitară), Leon Pendarvis "The Lion" (clape), Eric Udel "The Red" (bass), Lee Finklestein "Funkytime" (tobe), Larry Farrell "Trombonius Maximus" (trombon), Steve Howard "Catfish" (trompetă), Rob Paparozzi "The Honeydripper" (voce și muzicuță), Bobby Harden "Sweet Soul" (voce) și Tommy McDonnell "Pipes" (voce și muzicuță).

Până pe 1 august, discount de 20%

Biletele pentru concertul din 18 octombrie la Sala Palatului, au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 65 şi 200 de lei (VIP-300 de lei). În perioada de presale, până la 1 august, inclusiv, acestea au un discount de 20% din prețul afișat, şi vor avea preţuri de la 52 de lei la 160 de lei (VIP- 240 lei). Biletele se găsesc la ticketnet.ro, iabilet.ro, bilet.ro, bilete.ro, startickets.ro, eventim.ro şi magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră