În martie, Toto Cutugno cântă pentru admiratoarele din Cluj

27 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
În martie, Toto Cutugno cântă pentru admiratoarele din Cluj

Unul dintre cei mai populari italieni la noi în țară, Toto Cutugno va susține, la câteva zile după Ziua Femeii - pe 13 Martie - un spectacol extraordinar la Sala Polivalentă din Cluj.

Concertul se va numi „Best Of”, iar celebrul interpret își propune „să rasfețe toate admiratoarele cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme”, „Figli”, etc. dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos”.

De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, un exemplu fiind "Stasera Parliamo Di Donne" – poate cea mai cunoscută dintre ele, și nu o dată a recunoscut că "femeia este simbolul sensibilității și ce ar mai fi muzica fără sensibilitate...?”

Ce spune Cutugno despre femei

<Eu iubesc și admir femeile din tot sufletul, nu pentru că sunt barbat, dar pentru acele caracteristici - inteligență ascuțită, curaj, altruism - pe care noi, bărbații, nu le avem...Chiar dacă ne lasă impresia că noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbră și "ne fac să le cucerim". Femeile au o inteligență nativă extraordinară și știu să se descurce în orice situație, mult mai bine ca noi. Sunt niște creaturi magnifice.>

La concertul de la Cluj, organizat de Project Events, biletele au prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei (350 VIP), disponibile în rețelele biletoo.ro, biletmaster.ro, eventim.ro, bilete.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră